Dél-DunaÉszak-DunaGalgaipolyJubileumok éveMente MisszióMentékNyári táborok 2022.Regionális közösségekTiszaZagyva

Mentés nyár 2022

Az idei évben is mind a hat régió megrendezte saját nyári táborát.

A szokásokhoz híven, július elején az idén 20 éves Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség indította meg a táborok sorát. A hétről készült beszámoló, táborfilm és fotógaléria ide kattintva megtekinthető.

Az Ipolyosok Romhányban gyűltek össze, hogy közösen munkálkodjanak Isten országának építésen. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen volt a táboruk, itt betekintést nyerhetsz.

A Dél-Dunában idén nyáron sem maradt el közös buli, sőt még Márton Zsolt püspök atya is meglátogatta őket. Itt tovább olvashatsz a DD-s sosem múló nyárról.

A Zagyvamenti ifjak Mátraszőlősön találkoztak. De hogyan telt a hetük? Ide kattintva te is belekóstolhatsz a tábor hangulatába.

A Galgamenti tábor hosszú évek után új helyen került megrendezésre, de ez semmit nem vet el a lelkesedésből. Itt tovább olvashatsz az ő táborukról.

A Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség tábora zárta a nyarat, ahol szintén színes programok várták a fiatalokat. Ha kíváncsi vagy milyen volt, vagy újra átélnéd a pillanatokat, nézd meg a fotógalériát!