Ipolymenti Ifjúságért Alapítvány

Az alapítvány neve: Ipolymenti Ifjúságért Alapítvány

Adószám:1863 7946-1-12
3132 Nógrádmegyer Petőfi út 86.
Az alapítvány célja az Ipoly mentén élő fiatalok egészséges és erkölcsös életre való nevelése, közösségük építése, részükre értékközvetítő programok szervezése, kiemelve a találkozókat és a nyári tábort.
 

Ipolymenti Ifjúságért Alapítvány

Az alapítványt az ipolymenti plébániákkal karöltve dr. Szegedi László, akkori ifjúsági referens, Koplányi János, Frics Zoltán és Horváth Brigitta hozta létre 2001-ben, azzal a céllal, hogy a környékbeli fiatalok egészséges és erkölcsös nevelését, közösségük építését elősegítse, így az Ipolymenti Nagyboldogasszony Közösség tagjaival részükre értékközvetítő programokat szervezzenek, illetve az evangéliumi megelégedettség állapotában maradva gazdaságilag is meg tudják alapozni a rendezvények lebonyolítását.

Az alapítvány kuratóriumi tagjai jelenleg: Bátyi Sándor (elnök), Kis Domonkos László, Kuris Tibor, és  Mlinárcsek Veronika. Az alapító plébániák átalakulása miatt az alapítványt az alapítók közül a mindenkori nógrádmegyeri plébános képviseli, aki jelenleg Polcz Zoltán. Az alapítvány tagjai önkéntesen dolgoznak, mind az alapítvány, mind pedig a közösség tagjaiként. Az alapítvány pályázatokból, adományokból tartja fenn magát.

Amennyiben kérdése van, keresse fel a https://www.ceginformacio.hu/cr9310183935 (a feltöltésért nem mi vagyunk felelősek), illetve írjon bátran batyisanya@gmail.com (a tárgyban jelezze kérem a kérdését).

Adószámunk:1863 7946-1-12

Székhelyünk: 3132 Nógrádmegyer Petőfi út 86. (Nógrádmegyer Plébánia Hivatal).

„Amim csak van, és minden tulajdonomnak csak annyi legyen az értéke számomra, amennyire Isten országának terjesztését szolgálja”. David Livingstone