Zagyva Kovászoló – 2021.

regionális plébániai ifjúsági vezető- és önkéntesképző

Ha szeretnéd megtudni, miben lesz részed a Zagyva Kovászolón, tekintsd meg kisfilmünket, majd űrlapunk segítségével add le jelentkezési szándékodat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Tégy te is valamit azért, hogy megváltozzon körülötted a világ!

Idén elsősorban a Zagyva vidékén (Nagybátony, Pásztó és a környező települések) élő 13-25 éves fiatalokat várjuk .

Érdekel? Nincs más dolgod, mint jelezni szándékodat az alábbi gombra kattintva, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Ez egy előjelentkezési oldal, tehát még nem jelent végleges elköteleződést. Ha érdekel a képzés, és szeretnél többet megtudni róla, az már elég indok, hogy kitöltsd:

Mire vállalkozol, ha Kovászolós leszel?
Néhány alapinformáció:

  • A Kovászoló egy 1+1 éves képzés, melynek első éve intenzív találkozásokból, második éve pedig gyakorlatból áll, hogy te is kipróbálhasd magad abban, amit tanultál.
  • Az első évben havonta egyszer egy teljes hétvégén találkozunk, ez összesen nyolc hétvégét jelent.
  • A hétvégék péntek délutántól vasárnap kora délutánig tartanak, felépítésük intenzív, sok meglepetéssel tarkított, több modul közül választhatsz, melyben fejlődhetsz a hétvégék folyamán.
  • Felvételi alkalom és egy nyári tábor szintén része a képzésnek. A tábor a Zagyvamenti Nagyboldogasszony Közösség nyári tábora is egyben.

Jelentkezési határidő: Pünkösd!

Felvételi időpont: április 13. kedd, várhatóan online formában

További kérdés esetén érdeklődj Szalai Reginánál, a Zagyvamenti Nagyboldogasszony Közösség régiófelelősénél, vagy egyszerűen töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és mi felkeresünk!