EgyébMentékMindenkinekNyári táborok 2014.

Fontos VIP meghívód érkezett!

7R_20140303Kedves régiós testvérünk!

Tájékoztatjuk a Mennyország Express utazóközönségét, hogy közös utunkon a következő nagyobb csomópont Sülysáp,Hétrégiós Találkozó. Érkezés ideje: 2014. március 14 – 16. .
Kérjük, tájékoztassák utastársaikat is! 🙂

Kiknek, miért?

Várunk szeretettel, ha egyszerűen csak szívesen megismerkednél hozzád hasonló gondolkodású fiatalokkal, vagy ha bekapcsolódnál idén nyáron a régiós táborotok szervezésébe! 🙂

Ezen a hétvégén egy csapásra találkozhatsz mind a 7 ifjúsági régió segítőivel (kisebb testvéreivel), ahol új barátokat, színes tapasztalatokat szerezhetsz, közben pedig lehetőséged nyílik elmélyülni a nyári táborok témájában. Ha voltál már valaha, várnak a régi arcok, ha még nem, gyere, örülnénk neked!

Jelentkezés

Természetesen ottalvós lesz a buli… Kérünk, töltsd ki ezt az űrlapot legkésőbb március 9-ig, hogy fel tudjuk mérni az igényeket, és megfelelő mennyiségű ebédet, szállást tudjunk biztosítani! (Tehát minden részt venni vágyó számára kötelező a kitöltés! :)) Amennyiben helyi vagy, és szívesen adnál szállást, azt is jelezd az űrlapon! 

Amit ne felejts otthon:

– Szentírás és jegyzetfüzet
– hálózsák
– meleg, ill. laza ruha
– jókedv

Mi a régiód programja?

Csináld te is a 7 régióst! Készülj te is a többi régió megajándékozására azzal, hogy alakítod az általatok vállalt programrészt! Ezzel kapcsolatban keresd régiód programfelelőseit az alábbiak szerint:

Észak-Duna: szombati rövid nemzeti megemlékezés – Keresd: Földváry Gerit.
Galga: vasárnapi hálaadás – Keresd: Korompai Mátét vagy Pintér Lillát.
Ipoly: szombat délutáni játék – Keresd: Heinczinger Zoránt.
Tápió: házigazdák; szombat esti ima – Keresd: Katus Norbit.
Tisza: előadások feldolgozásához ötletek kidolgozása – Keresd: Sulyok Pistit.
Zagyva: szombati szentségimádás – Keresd: Jancsó Emőt.
Dél-Duna: kiemelt segítség a péntek esti játékban – Keresd: Tóth Pirit.
Kovászolósok: péntek esti játék – Keresd: Tóth Pirit.

Hirdetési lehetőség

Akinek hirdetnivalója van, a programban meghatározott időpontok egyikében 1 perces keretben élhet a reklám lehetőségével, ha igényét előre jelzi az ifiiroda@vaciegyhazmegye.hu címen. Szükség esetén hosszabb időt is lehet kérni. A helyszínen újabb, előre be nem jelentett hirdetéseket az időkeretek miatt már nem tudunk fogadni.

A hétvége ingyenes. A Váci Egyházmegye és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány támogatja. Aki viszont szeretne hozzájárulni a hétvége költségeihez egy hamburger : ) árával, az a helyszínen felajánlhatja adományát az egyházmegyés ifjúsági programok támogatására a Püspök Atya által alapított VIFI Alapítvány (Váci Egyházmegye Ifjúságáért a Fiatalokkal Alapítvány) számára.

régiós táborokat már megtalálhatod a www.mente.hu oldal Események fülénél.

Reméljük, találkozunk jövő héten!

Szeretettel:

A hétrégiós szervezői