Nyitott fül

Teljes életeddel

Neked is ismerősek a következők?

Nem, most nincs kedvem! Hagyjatok egy kicsit magamra! Most nincs kedvem tanulni. Majd ha lesz, tanulok.”

Vagy mikor egy válás, szakítás előtt álló pár azt mondja:

Már nincs ugyanaz, ami volt: elmúlt a szerelem. Nem tudom, mi történt vele mellettem.”

Valóban ennyire vagyunk képesek?

Egy idő után csökken a lelkesedés ,elmúlik a szerelem, a jó megszokássá válik, vagy épp nem ápoljuk kapcsolatainkat, és azok egyszerűen zátonyra futnak .

 

Vajon mit tett Jézus ilyen helyzetekben?

Egy tizenkilenc éves amerikai lány megmondja! 🙂

  

A fiatal amerikai énekesnő immár négy éve varázsolja el a közönséget tehetségével és Isten iránti elszánt szeretetével. Eredeti nevén Holly Marie Miller 1997-ben, Ohio-ban látta meg a napvilágot, s 2013-ban mutatkozott be először, az American Idol zenei tehetségkutatóban. Pályafutása igazából 2015-ben indult be, amikor TobyMac egyik albumában fontos szerepet kapott.

Legújabb dalának feldolgozásával szeretnénk kedveskedni nektek. Hallgassátok a
Love with your life-ot a Capital Kings nevű keresztény elektronikus banda hangszerelésében.

Mikor ajánlották nekem a dalt, tudtam, hogy rólam szól. Az én nehézségeimről, harcaimról, problémáimról. Rá kellett jönnöm, hogy a szeretet nem érzés, hanem kőkemény cselekvés. Minden nap döntenem kell. Én az életemmel akarok szeretni. És te?

Az élet, mely gyönyörű! Igen, olyan sok szeretetet adhatunk… Ne tekints jobbra, vagy balra! Ismered a jövőt, megéri a küzdelmet… Néha a szó nem elég, s mélyebbre kell ásnunk. Neked az életeddel kell szeretned. Amilyen erősen a tűz ég. Van remény, mely benned él… Ha változást akarsz látni, az életeddel kell szeretned… én tudatosan akarok élni! Az örökkévalóság fényénél. Úgy akarok szeretni, ahogy Te szerettél. Az életemmel akarok szeretni.”

Kis Domonkos
(munkatársak: Kis Dalma, Dudás Bernadett, Kasza Boglárka, Blaschke Sebestyén)