Ajánló

Tavaszi ifjúsági programok a Váci Egyházmegyében

Bár februárban lezárult a ,,Jubileumok éve”, a Mente élete nem állt meg, sőt: annál nagyobb lendülettel vágunk neki az ifjúsági találkozók megszervezésének szerte az egyházmegyében, készülünk a pápalátogatásra és a lisszaboni Ifjúsági Világtalálkozóra. Ebben a cikkben összeszedtük várható tavaszi programjainkat és néhány országos szintű programra is felhívjuk a figyelmet. Válaszd ki a neked tetsző programot, írd be a naptáradba! Ha feliratkozol hírlevelünkre, akkor első kézből értesülsz az általad választott programról.

Listánk és a felsorolt részletek, linkek oldalunkon folyamatosan frissülnek a beérkezett információknak megfelelően.

 1. Dél-Dunamenti Ifjúsági Találkozó, március 11., Újhartyán
  Regisztráció és további részletek ide klikkelve elérhetők
 2. Tiszamenti Ifjúsági Találkozó, március 18., Rákóczifalva
  Regisztráció és részletek ide kattintva olvashatók
 3. Összrégiós Ifjúsági Találkozó, március 24-26., Fót
  Ez a rendezvény elsősorban a regionális nyári táborok szervezőit várja, de minden más érdeklődőt is szeretettel várunk. Vendégünk lesz Fóris Rita és családja, más néven a FOURisFive, Marton Zsolt Püspök atya és egy francia atya is, témánk pedig a család, a családi életre való felkészülés lesz. A programban helyet kapott az előadások és csoportbeszélgetések mellett sport, kirándulás, teaház, imádság és további izgalmas játékok is. Bővebb információ hamarosan!
 4. Ipolymenti Ifjúsági Találkozó, április 1., a helyszín még szervezés alatt, valahol Észak-Nógrádban. Ha a térségben laksz, neked ezt a prorgamot mindenképpen javasoljuk!
 5. Az Észak-Duna első és a Dél-Duna második tavaszi találkozója egy napra esik, április 22-re. Ha minden igaz, az ÉD-sek kirándulást terveznek arra a napra.
 6. A Zagyvamenti Ifjúsági Találkozó időpontját pedig módosítani fogjuk, mert a kitűzött hétvégére idő közben Ferenc Pápa is bejelentkezett, így kis türelmet kérünk.
 7. Galgamenti Ifjúsági Találkozó, május 13., Legénd. Részletek a későbbiekben.
 8. Galgamenti kirándulás, május 27.

Ha valamelyik program érdekes lehet számodra, de nem találsz hozzá több információt, iratkozz fel hírlevelünkre a jobb oldalon, vagy érdeklődj a honlapunk alján található elérhetőségek egyikén!

 

Országos jelentőségű tavaszi programok:

 1. Ferenc Pápa Magyarországra látogat április 28-30-án. Az április 29-én 16:30-kor Budapesten megrendezett ,,fiatalok találkozójáról” bővebb információval később tudunk szolgálni.
 2. Nagymarosi Ifjúsági Találkozó kerül megrendezésre május 20-án. Az infók idővel itt lesznek elérhetők.

Bízunk benne, hogy valamelyik rendezvényünkön veled is találkozunk!