Egyéb

STÉG Szalézi Tófesztivál

Kedves Fiatal!

A Szalézi Ifjúsági Mozgalom egy karitatív tevékenységet végző szervezet, mely Don Bosco lelkiségében a fiatalok evangelizálásával, nevelésével, oktatásával és szocializálásával foglalkozik, különös tekintettel a hátrányosan érintett fiatalok helyzetére. A szalézi szerzetesrend ifjúsági mozgalmának célja az, hogy keretet adjon a szaléziakhoz kötődő fiatalok sokszínű önkéntes tevékenységének, és minőségi, keresztény értékrendet képviselő programokat nyújtson a fiataloknak, fiatal felnőtteknek.

Idén nyáron újra megrendezésre kerül a STÉG Szalézi TóFesztivál a szalézi bölcsőben, Péliföldszentkereszten, ahova a 18-35 éves korosztályt hívjuk és várjuk egy hétvégés kikapcsolódásra, testi-lelki feltöltődésre. A fakultatív programok részét képzik előadások, lelki programok, valamint kirándulás, koncertek, strandolási lehetőség, stb.

A program mindenki számára nyitott, akik elfogadják a katolikus értékrendet, és szívesen eltöltenének egy hétvégét a szalézi lelkiségben.

Minden további információ a Szalézi Ifjúsági Mozgalom és a STÉG facebook oldalán, illetve annak facebook eseményén belül megtalálható. Ide kattintva pedig egy rövid videót találsz, mely pár másodpercben szemlélteti a program jellegét, hangulatát.

Várunk Titeket!