Aktuális Lelkigyakorlatok

Női Lelki Napok Tahiban

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel hívunk Téged, hogy csatlakozz egy csapat egyetemista lányhoz Tahiban, hogy eltölthessünk 5 napot a természet ölén Istenre és egymásra figyelve. Az együtt töltött idő alatt szó lesz a nőiség megéléséről, a hivatásról, a hitünkről a mindennapokban. Ha szeretsz közös és egyéni imádságban részt venni, szereted a természetet és nyitott vagy másokra és Istenre, köztünk a helyed!
A Lelki Napokat volt Lánytáborozók szervezzük, ezt a néhány napot is a korábbi Lánytáborok lelkületében szervezzük újra – most már az egyetemista korosztálynak. Ha “új” vagy, ne aggódj – a tahisi szellemben mindenki hamar egymásra talál.

Továbbá bíztatunk Titeket, hogy hozzatok Ti is hangszert, együtt csörömpölni jobb, mint egyedül.
Ha még habozol, néhány vallomás hajdani táborozóktól/szervezőktől:
– „Tahi egy egész évre feltölt” – az itt szerzett élményekből tényleg sokáig lehet merítkezni (a lánytáborokba gyakorlatilag mindenki visszajárt!)
– „Tahi visszaadja a hitem az emberekben – hogy milyen önzetlenek, tiszták és egymáshoz fordulók. Tahi számomra mindig a paradicsom volt: valóban találkozni az emberekkel, valóban találkozni a JóIstennel.”

Gyakorlati tudnivalók:
A lelki napokat (tábort) 18-25 éves korosztálynak hirdetjük meg, a részvételhez kérünk Téged, hogy oltva érkezz (érvényes oltási igazolvánnyal – amibe az oltás maga és 3 hónapon belüli koronavírus-fertőzöttség számít).
Ár: 24.000 Ft

Várunk Titeket:
Balla Erika SJC, Borcsa, Nonó, Noémi, Milla, Tami, Zsozska