Dél-DunaUncategorized

Részévé válni – DD-s szerető család

Az idei év utolsó találkozója Újlengyelben került megrendezésre november 16-án. A téma az adakozás és az adományozás volt. Én, mint új kisebbtestvér jelölt, nagyon izgultam mielőtt megérkeztem, de amikor megláttam az ismerős arcokat, minden félelmem elszállt.

Az egyik legfontosabb feladatom a találkozón a kiscsoportvezetés volt. Elsőre furcsa volt nálam alig fiatalabbakat vezetni de úgy éreztem, hogy hamar belerázódtam. A nap folyamán még segédkeztem a délutáni játékban is. A szeretet-tesóskodás révén sok új arccal ismerkedtem meg, amiért nagyon hálás vagyok. Az esti mise utáni teaházban már mindenki önfeledten tudott beszélgetni, nagyon finom teákat kóstolhattunk és megtapasztalhattuk milyen is az igazi DD-s, szerető, családi hangulat. Összességében nagyon jó volt kicsit kizökkenni a mindennapok monotonításából és jobban odafigyelni Isten szavára. Arról nem is beszélve, hogy a Pilisi Gyermekotthonban lakó gyermekek részére cipős dobozokban ajándékokat hoztunk. Nagyon jó volt már csak elképzelni is, hogy mennyire fognak a gyerekek örülni…

Sokat készültünk a mentorommal és nagyon élveztem, hogy én is szolgálhatok egy kicsit többet, mint amit eddig. Sokkal teljesebbnek és hasznosabbnak éreztem magam a feladataim által.

Mák Rebeka

A képre kattintva érhetitek el a fotóalbumot.