AjánlóFontos információkTámogatóink

Adománygyűjtés, forrásszervezés egyházi közösségeinkben

Adománygyűjtés, forrásszervezés egyházi közösségeinkben

Szakmai fórum Vác, 2020. február 28-29.  

            A Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség 2020. február 28-29-én Vácott, az Egyházmegye plébániai munkatársainak, papjainak, katekétáinak valamint régiós fiataljainak két napos szakmai fórumot szervez. A program lehetőséget biztosít mindazoknak, akik szeretnék megújítani közösségeiket, és keresik a módját miként lehetne forrásbevonással, adományok gyűjtésével vagy rendszeres hozzájárulók megnyerésével segíteni ezt a munkát. 

Legyen szó egyházközségről, vagy alapítványról ma már a forrásszervezés és adománygyűjtés olyan terület, amellyel szembesülnek azok, akik aktív szerepet vállalnak közösségükben. Az elmúlt években sokat változott a közösségi média hatására az adománygyűjtés. Az élmény alapú adományozás egyre fontosabb az adományozók számára, hogy emlékezetes, kreatív, egyedi felhívásokhoz csatlakozva támogassanak közösségi kezdeményezéseket. A program célja, hogy az egyházközségek munkatársai, közösségek aktív tagjai betekintést nyerjenek az adományozás, forrásszervezés gyakorlatába és ismereteket szerezzenek mindehhez. 

Időpont: Vác, 2020. február 28. péntek 17 órától, február 29. szombat 18 óráig 

Helyszín: Egyházmegyei Oktatási Központ (Vác, Galamb utca 1.) 

A hétvége gyakorlati vezetői, előadói: Jacsó Annamária és Nagy Luca hivatásos forrásszervezők és adománygyűjtők. Nagygyörgy András, aki az élményalapú adományozás specialistája, jelenleg a Suhanj! Alapítvány, korábban a Bátor Tábor Alapítvány adománygyűjtője és jótékonysági szertárosa. András nevéhez olyan országos projektek köthetők, mint az Élménykülönítmény, a Bátor Könyv, vagy a #KézenFogvaBallagunk mozgalom. Dr. Tanczik Balázs atya az adománygyűjtések jogi és egyházi szempontjainak bemutatásával segíti munkánkat.

A jelentkezés határideje: 2020. február 5.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.