PureLife

Lépj bele a stílusba!

cipoPocsolyák, eső, hó, latyak és télikabát… látszólag csak ezt tartogatják nekünk a következő hónapok, pedig ha jobban belegondolunk, a divatnak igenis kedvez a hideg évszak. Ez az év a bokacsizmák éve!

Mindegy, hogy milyen alakban mutatkozik meg, a lényeg, hogy rövid és a stílusodnak megfelelő legyen. Persze, a tavalyhoz hasonlóan a fűzős bakancsok tarolnak. Nem számít, hogy velúr, bőr, fekete, barna, hímzett vagy bélelt, egy farmerral és az idén úgyszintén népszerű szőrmemellénnyel nem nyúlhatsz mellé.

Ha egy kicsit bátrabb vagy, kipróbálhatod a western csizmát és abból is a rojtos vagy hímzett változatot. De sose felejtsd el, hogy a kevesebb több, ezeket egyszerű ruhadarabokkal párosítsd!

Elegánsabb napokra, vagy szoknyához választhatsz bőr bokacsizmát, amit ha egy térd fölé érő zoknival és fekete nejlonharisnyával párosítasz, laza és divatos leszel egyszerre. És persze a sportos lányok se maradjanak ki, az edzőcipő – főleg ha feltűnő színű – jó választás, de figyeljünk, hogy a csapadékkal teli évszakokban olyat válasszunk, ami lehetőleg nem ázik át!

Papp Zita