PureLife

Lehetőségek ősze

purelife

Szeptember, iskola, hűvös reggelek, ősz…

De ne legyetek elszomorodva! Meg nem erősített információim szerint a hétvégére visszaköszön a nyár melege, lehet, hogy utoljára az évben. Megéri a hosszú hideg beállta előtt még levetni a bőrdzsekit, blézert, farmerkabátot.

A pasztellszínek már két éve vezető jelleggel bírnak az aktuális divatban. Nem lesz ez másképp az idén ősszel sem. A rózsaszín, barack, sárga és zöld minden halvány árnyalatát bátran viselheted felső, nadrág, kiegészítő vagy akár cipőként. Azonban hiába a világos színek, az egyensúly fenntartása érdekében sötéttel viseld.

Mostanában nagy választék áll rendelkezésünkre nadrág ügyben. Mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt: vászon, farmer, pamut, vagy akár bőr (a bevállalósabbaknak!). Ebben a nagy kavalkádban azért ne veszítsd el a fejed, győződj meg róla, hogy jól is áll az adott darab. A cicanadrág pedig örök, de csak, ha megfelelően viseljük. Ne legyünk ízléstelenek: a felsőnek a feneket takarnia kell!

A cipőtrendben sem lesz túl sok változás az ősszel. Maradnak a mindenki által kedvelt topánkák is: fűzősen, szegecsesen, virágosan, mintásan, színesen, csipkésen, feketén és fehéren. Edzőcipők pedig minden mennyiségben.  A reggeli rohanásban azért ügyeljünk, hogy összeegyeztessük a ruhánk és a cipőnk stílusát. Ugyanis egy ilyen baklövés az egész szettünket elszúrhatja.

Végül, ne feledjük kihasználni az ősz óriási előnyét: réteges öltözködés = lehetőségek tárháza! 🙂

Sztankó Blanka 

modell: Perjési Gréta
fotó: Kovács Tamás