Nyitott fül

„LA-LA-LA” – dalolva átadni

A mai alkalommal egy külföldi előadó, Jason Gray dalával kedveskedünk nektek. Hogy miért erről a dalról írok? Engedjétek meg, hogy elmeséljem… :)

Végzős diák létemre nekem is a torkomban dobog a szívem, ha a holnapi napra gondolok. Minden nálam idősebb számára ismerős lehet az egyetemre való jelentkezés határidejének kőbe vésett dátum: Február 15..
Tele voltam aggodalommal, kétellyel, félelemmel. Mit jelöljek meg? Mire vagyok én egyáltalán jó? Vajon mi az én utam?

Aztán eszembe jutott:
Hisz az Úr álmodott rólam valamit. Egy gyönyörű terve van számomra. Rajzolt az Isten egy színezőt, és arra vár, hogy én kiszínezzem, és képeskönyv legyen belőle. Akkor miért aggódok?

Jason Gray dala pontosan erről szól. Erről az Istenre hagyatkozásról. Bármi is nyomaszt most, vagy bármitől is félsz, engedd el! És ne csak mondd, hogy „Elengedtem, nem törődök vele”, hanem valóban , engedd ki a görcsbe szorított kezedet és tapsolj, táncolj, dalolj, szeress, ölelj, nevess, ÉLJ!

Add át a kormányt Jézusnak. Ne aggodalmaskodj, ne félj! Az Ő szeretete sosem hagy el téged!

Ha egyedül érzed magad, ha úgy érzed, nincs miért hálát adnod, ha most minden hullám összecsapott fölötted, csak állj fel, nézz a szikrázó napsütésbe, indítsd el a dalt és énekeld veünk:
„La-la-la-Lalalala”

  

 

Kis Dalma
(munkatársak: Kasza Boglárka, Kis Domonkos, Dudás Bernadett, Blaschke Sebestyén)