MentePont

Kaláris-est Panyi Zsuzsival

Kedves lányok!

Kaláris-estre várunk Benneteket Panyi Zsuzsi ékszerésszel a MentePontba, február 21-én, 18 órától.

Panyi Zsuzsi építészként végzett, majd online marketing szakon írta másoddiplomáját. Vállalkozását kicsi gyerekei mellett indította el, anyai feladatai otthonához kötötték. Elkészült ékszereit lefotózta és feltöltötte a netre. A kezdeti kényszerből erényt kovácsolt és megszületett a panyizsuzsi blog, majd később az ékszer webáruház (http://panyizsuzsi.hu/). Zsuzsi férjével és négy gyermekével Szentendrén él. Szakterülete az alacsony tőkéjű online vállalkozások indítása és azok marketing stratégiája.

15540821_1156122564437168_6455951218114561390_o

 

Miről szól majd ez az este?

Ideális női lét. Megtalálom a Párom, a Nagy ŐT-t, akivel meg akarom valósítani minden Álmom! Gyerek, munka, saját otthon, egymás Szeretése, gondoskodás. Egy gyermek érkezése mindent felül ír. Átrendeződnek a sorok.
Jó, ha már most felkészülünk együtt a tapasztalatok meghallgatásával erre a létre. Mert visszatérni nem könnyű a Való Világba, az otthonlét után.
Hogyan lehet a karriert és az anyaságot összeegyeztetni? Vagy választani kell a kettő közül melyiket szeretném megélni, megvalósítani? Vannak-e sztereotípiák, amelyekkel Anyaként és dolgozó nőként találkozunk? Hogyan fogadja a Család a terveimet a munka és gyereknevelés összehangolásában? Van-e segítségem? Mit mond a férj? Támogat-e a munkámban is? Van-e támogató közösségem, bázisom, ahova tartozom? Hogyan töltődöm? Jut-e Én-időre? Szakmailag hogyan fejlesztem magam? Mi az a pont, ahonnan elindulok azon az úton, hogy vállalkozó Anyuka leszek? Milyen a napi beosztásom?
Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket gondoltam feltenni Panyi Zsuzsinak is, miközben folyamatosan magamat is kérdezem ebben a témában… Mennyivel egyszerűbb volt Nagymamámnak (gondolom én)… Neki CSAK az volt beírva a foglalkozás neve mellett, hogy háztartásbeli…
GYERTEK, MINÉL TÖBBEN! …és jelezzetek vissza a Facebook-eseménynél, hogy tudjunk tervezni! …és hozzatok sok kérdést!
Kedden Zsuzsival várunk Téged és Téged is!

Edina