AjánlóRégióinkRégiók

Különleges esemény az Összrégióson

Még egy ok, hogy már pénteken velünk tarts az Összrégióson:

Idén valami szokatlant készülünk cselekedni.
Dicsőség érte Istennek!

Többen biztosan emlékeztek még rá, milyen sokan imádkoztunk 2017-ben, hogy megmaradjon Ifjúsági Lelkészségünk, s így a Mentemisszió. Hála Püspök Úr végleges döntésének, ifjúsági munkánk vezetője felszentelt pap maradt, az Ifjúsági Lelkész személyében.

Sokunknak a szívében hála van. Rengeteget imádkoztunk, s kértük régióink édesanyját, a Nagyboldogasszonyt, hogy viselje gondját a Mentemissziónak.

Imáink meghallgatásra találtak.

Többen csak tavaly június táján tudtuk meg, hogy készül valami tárgy, amivel kifejezhetjük hálánkat, méghozzá a következőképpen:

Az idei Összrégiós találkozó elején szeretnénk tehát kifejezni hálánkat, és régióinkat újból felajánlani a Nagyboldogasszonynak Vác-Hétkápolnán, ahol az Ifjúsági Iroda is működik, a templom kegyképe előtt.

Na de hogy fog kinézni a hálatárgy? Milyen anyagból készült? Mi lesz ráírva? És pontosan mi is fog történni? Ha kíváncsi vagy, illetve szeretnéd újra felajánlani önmagadat és régiódat a Nagyboldogasszonynak, általa pedig Jézusnak, akkor ott a helyed március 15-én pénteken, az Összrégiós találkozó első programján, Vác-Hétkápolnán a 17:00-kor tartandó nyitószentmisén. Hogy egyébként mire számíthatsz az Összrégióson, illetve hogy hogyan és meddig kell regisztrálni, azt ebből a cikkből tudhatod meg.

Várunk benneteket!