MentékMindenkinek

Hétrégiós Sportnap – Az egyházmegye székhelyén, Vácott!

7régiósSportnap plakát 2014 nagyKözhírré tétetik!

Az Úr 2014. esztendejében, május havának 17. napján szeretettel várunk minden mozgásképes fiút és lányt egy vidám, játékos együttlétre a Váci Egyházmegye valamennyi régiójából!

Az elmúlt évek hagyományait követve idén is megrendezzük a 7 régiós sportnapot. Idén Vácon leszünk, ahová a lányokat a tavalyihoz hasonlóan megkülönböztetett szeretettel várjuk, nem csupán szurkolónak, hanem játszani is!

A találkozót május 17-én, szombaton reggel fél 10-től kezdjük az ünnepélyes megnyitóval, majd 10-kor elkezdődnek a meccsek. A döntők várhatóan 14:00-16:00 között zajlanak, függően a csapatok számától.

A rangadón három sportágban szervezünk bajnokságot: foci, röplabda és asztalitenisz kategóriában, amikre előzetesen kell jelentkezni.  Egy régióból két csapat is regisztrálhat.

A találkozóra elsősorban kisebb testvéreket várunk, de nevezhetnek ministráns delegációk is, és elhívhatjátok magatokkal azokat a barátaitokat is, akik bekapcsolódtak egy-egy egyházközség életébe, vagy mint résztvevő vettek részt valamilyen találkozóitokon, táboraitokon. A versenysportágakra ITT lehet jelentkezni, legkésőbb május 12-ig!

DSC_0206_kisebbA kispályás futball bajnokságra 5+1-es (+ max. 4 cserejátékos) csapatok jelentkezését várjuk! Egy régióból több csapat is jelentkezhet.

röplabda bajnokságra 5 fős (+ max 3 csere) női csapatok jelentkezését várjuk! Ezt a sportágat kifejezetten a lányoknak tartjuk fenn.

A foci és a röplabda csapatoktól is kérnénk egyaránt, hogy hozzanak két különböző színű pólót. Továbbá a műfűre a focistának fontos, hogy a stoplis használata tilos, a tornaterembe pedig mindenkit kérünk, hogy terem cipőben játsszon, semmiképpen se utcai cipőbe!

Az asztalitenisz bajnokságon egyéni kategóriában lehet csak nevezni. Mivel, ha valaki focizni, vagy röplabdázni is akar, páros játékban nehéz összehangolni a sok meccs időpontját.

DSC_0916_kisebbHa nincs kedved focizni, gyere el szurkolni. Plakátokkal, pólókkal, feliratokkal, és a hangoddal is tudod emelni a találkozó fényét, és idén még díjazzuk is a legjobb szurkoló tábort, így érdemes eljönni. Jó lenne együtt örülni, tehát ne maradjatok otthon, Vác szép hely! 😉

Helyszín:
A játékok helyszíne a Váci Piarista Gimnázium műfüves kispályája és a tornacsarnok lesz ([highlight]2600 Vác, Konstantin tér 6.[/highlight]). Vác vasútállomástól 10 perc séta, ha a D.O.M.-ot megtalálod, akkor ezt is, mivel közvetlen szomszédságában található.

Nyeremények:
Ahogy tavaly, úgy idén is saját érmekkel jutalmazzuk az első három foci és röplabda csapatot, valamint a fiú és lány egyéni asztaliteniszt is. Ezen felül, legjobb szurkolótábort is díjazunk, és lesz legjobb csapatjátékos, legjobb kapus, gólkirályi cím és Fair-play díj is, ahol a legsportszerűbb csapatot jutalmazzuk.

Idén mindent próbálunk közösen kivitelezni, ezért a nyeremények, a mosdó használat és az étel-ital költségeit állnunk kell. Ezért a futball csapatok részéről 5000 Ft/csapat, míg a lány röplabda csapatoktól pedig 3000 Ft/csapat részvételi díjat kérünk a helyszínen. A nap folyamán vajas és zsíros kenyérrel tudunk szolgálni, illetve kérünk benneteket, hogy aki tud, hozzon süteményt vagy rágcsálnivalót.

Amiben segítők jelentkezését várjuk:

–              a konyhai szolgálat stábba (kenyerek kenése, kínálgatás) várjuk segítők jelentkezését (akár csak egy-egy órára is);
–              pályabírók, játékvezetők jelentkezését várjuk foci, röplabda, asztalitenisz (akik nem szeretnének indulni egyik bajnokságban sem, de ismerik a szabályokat);
–              regisztrációs, koordinációs stáb (csapatok beosztása, koordinálás, díjak előkészítése);
–              a média stábba várjuk azok jelentkezését, akik a nap folyamán szívesen videóznak, fényképeznek, ill. riportokat készítenének a csapatokkal;
–              aki bármivel tudja támogatni a sportnapot (sütemény, adomány);
–              továbbá néhány biztonsági emberre is szükségünk lesz, akik a későn érkezőket engedik be a helyszínre.

DSC_0134_kisebbKérjük, hogy a sportnapot hirdessétek a kisebb testvérek között, a régióitokban és az egyházközségekben. Jelentkezz, és további információért keresd Földváry Gergelyt (e-mail: foldvarygery@gmail.com; egyházi flottás mobil: 06-30-433-1908)!

Mindenkit nagy szeretettel várunk! Tavaly az észak-dunások vitték el a legtöbb helyezést, idén vándorolnak a kupák? Gyertek és tegyetek róla, hogy így legyen! 🙂

Szeretettel:

A szervezők