Nyitott fül

A szeretet mindennél többet ér

„Minden új szám egyszerre ismerős, és ugyanakkor egyszerre hozza azt a borzongó rácsodálkozást az élet nagy dolgainak egyszerűségére. Hogyan lehetséges, hogy az aktuális lemez/dal mindig jobb, mint a korábbiak?! Remélem még a fiammal is fogunk menni a koncertjeitekre!” (írja egy kommentelő)

A Kowalsky meg a Vega együttes sajátos stílusával bátran nevezhető a hazai könnyűzene gyöngyszemének. Sikerük az „Amilyen hülye vagy, úgy szeretlek” című dallal kezdődött meg igazán, amivel belopták magukat a fiatalok szívébe. A rajongóik száma egyre csak nő, ahogyan a dalaik száma is. Bár egyre gyakrabban találkozunk az általuk képviselt értékekkel (egyedülálló hangzásuk, dalszövegeik az életre buzdítanak és bátorítanak), még mindig fölkapjuk a fejünket a hallottakon, őszinte szerepvállalásukon. A banda meglepő egyszerűséggel énekel az élet „nagy dolgairól”, a szeretetről, mint az élet értelméről.

  

„Francba a nagy szavakkal! Ha naponta szeretsz, az sokkal többet ér!”

A készülő új lemezük (Varázsszavak) spirituális, laza, szerethető és énekelhető dalokkal lepte meg a rajongókat. Köztük a „Mit mondjak még?”-gel, ami dallamosságával pár óra alatt 5000+ nézettség fölé szökött.

Kowáék őszintesége megmelengetik a szívet az ilyen hűvös napokon, ezért bátran ajánljuk hó eleji szerzeményüket. 🙂

Legújabb lemezük bemutató koncertjére 2016. Június 11.-én kerül sor Budapesten.

Kis Dalma
(munkatársak: Dudás Bernadett, Kis Domonkos, Kasza Boglárka, Kis Nikolett Noémi, Czikó Márta, Blaschke Sebestyén)