MédiamissziónkMindenkinek

A Mente MédiaMisszió képzést tart – Téged is vár!

Az őszi szünet nagyszerű lehetőséget hoz magával. A Mente MédiaMisszió képzést hirdet minden önkéntesének és jövőbeli médiásának. Fotózz, írj, kérdezz, videózz, vágj! Nálunk megteheted!

Ha korábban szuper családi videókat vágtál, kitűnően alakítottál szerepeket a suliszínpadon, vagy szívbemarkoló fogalmazásokat írtál, esetleg egyszerűen érdekel a média világa, vagy csak szeretnél két napot eltölteni nagyszerű emberek között, akkor mindenképp itt a helyed!

kepzes_plakatA képzés ráadásul teljesen ingyenes, és magába foglalja a szállást és az étkezést is. Amit neked kell hoznod magaddal:
– hálózsák
– polifoam
– bögre
– jegyzetfüzet, toll
– pendrive
– laptop, ha van
– fényképező gép, ha van
– nyitottság és jókedv 🙂

Írd fel a naptáradba: 2013.október 30-31. (szerda-csütörtök)!
Regisztráció szerdán 9:00-től nyitva áll, érkezz időben! A képzés csütörtökön kora délután ér véget, így tervezhetsz.
Kérünk Téged, hogy mindkét nap vegyél részt a programon, és csak indokolt esetben hiányozz.

A helyszín: Vác, Galamb utca 1. (térkép)
Köszönjük Püspök atyának a helyszín biztosítását, foglaljátok őt imáitokba! 🙂

De miről lesz itt szó?
Hallunk majd a média világáról tapasztalt szakemberektől, lesz egy kis beszédtechnikai vidámságban is részünk, majd a három fő területünkre bomlunk (írott sajtó, fotó, videós szekció) és így fogunk gyakorlati feladatokat csinálni, technikai részleteket megtanulni pl. honlapszerkesztés, social media, vágás, fotószerkesztés témájában, és persze nagyszerűen szórakozni mindeközben.

Egy szuperjó hírt pedig a 9-10. osztályosoknak tartogattunk így a végére: a képzésről és az önkéntes médiás tevékenységről tudunk nektek igazolást biztosítani az Iskolai Közösségi Szolgálat teljesítéséhez! Azért valljuk be, cikket írni, rendezvényeken riporterkedni, filmet vágni nagyobb kedvetek van, mint kerítést festeni, ugye? 😉

NAGYON FONTOS! A jelentkezési lapot legkésőbb október 25. 23:59-ig töltsétek ki, hogy láthassuk, ki az, akinek esetleg a Duna-parton kell aludnia.

Várunk Titeket nagy szeretettel:

Szandi, Sári, Vega