AjánlóMentePont

Várjuk a gólyákat!

Kedves Régiós Gólyák!Nektek szól ez az üzenet, ha tanulmányaitok miatt most kerültök fel a fővárosba. Legyen szó középiskoláról vagy fősuliról, egyetemről, mindenképpen számítunk rátok a Gólyaprogramban, ha igaz rátok a következő két állítás:
– ismeritek, vagy kifejezetten aktív tagjai vagytok valamelyik váci egyházmegyés ifjúsági régiónak (…menti Nagyboldogasszony Közösség)
– újak vagytok Budapesten, vagy most kezditek tanulmányaitokat a fővárosban.
Ha szeretnétek hasznos tapasztalatok és klassz élmények birtokába jutni a fővárossal kapcsolatban, akkor ne habozzatok, és jelentkezzetek!Segítünk, hogy ne túléljétek, hanem megéljétek a Budapesten töltött éveket. De hogy pontosan mire is számíthattok?
Közlekedési tippek, népszerű és pénztárcabarát étkezdék, kevésbé ismert programok és helyszínek, kulturális rendezvények, szentmise és szentgyónási lehetőségek stb. Mindezt úgy, hogy esténként személyesen keressük fel a legfontosabb látnivalókat!Mik a keretek?

Az őszi félév során, várhatóan két-háromhetente délután/kora este találkoznánk a MentePontban (a régiók budapesti szigetén), ahol egy-egy vén róka megosztja velünk tapasztalatait és tippeket ad (korosztálynak megfelelően) hol mérik a legfinomabb szörpöt vagy sört. Esetenként nyakunkba vesszük a várost, hogy ne csak halljuk, hanem részesei is lehessünk ezeknek a tapasztalatoknak. Mindezt városjáték, múzeum- és fürdőlátogatás, télen korcsolyázás stb. színesítheti.