Nyitott fül

Utolérni az életet

M.Is.K.A. – Mi Isten Követői vAgyunk, ahogy az evangélikus fiatalokat magába foglaló zenekar nevének feloldásából kiderül a zenekar az evangelizáció különös, fiatalokat megcélzó formáját választották.

Zenéikben nagy hangsúlyt kap a gondolat, miszerint minden tevékenységünk, az életünk minden mozzanata csak akkor sikeres és teljes, ha azt Istennel az oldalunkon, és az ő szeretetében eltelve tudjuk megélni. Az elmúlt években több alkalommal hallottam őket játszani fesztiválon, nyári táborban, akár egy evangelizációs megmozduláson, mindig nagyon jó hangulatot teremtettek maguk körül.
A zenekar tagjai: Balázs Veronika(akusztikus gitár), Benyusovics „Benson” Ervin(dob), Csadó Balázs(ének/gitár),Csadó György(trombita/vokál/furulya/zajkeltő eszközök),Koltai Róbert(basszus gitár),Szabó András(szólógitár).

Ez a dal nekem sokat segít, erőt ad és segít magamhoz találni, amikor fut az élet. Én is sokszor csak futok a határidők után és nem mennek a dolgok, de amikor meg tudok állni imádkozni egy kicsit, utána minden könnyebbnek tűnik:

Heinczinger Zorán
(vendégszerkesztő)

(Munkatársak: Kis Domonkos, Kasza Boglárka, Dudás Bernadett, Blaschke Sebestyén, Kis Nikolett Noémi, Czikó Márta)