MindenkinekNyári táborok 2023Tisza

Tiszás nyári tábor

Kedves Barátunk!

Már biztosan izgatottan vártad, végre itt a lehetőség, hogy jelentkezz az év fénypontját jelentő ifjúsági táborunkba, melynek idén is a napfényes Tiszaföldvár ad otthont!

Lesznek előadások, kiscsoportos beszélgetések, strand, közös imák, tábortűz, színdarabok, szabadidős programok és persze régi és új barátok is!

Mindenki volt “első táborozó” valamikor, így ne félj attól, ha esetleg még sosem voltál ilyen táborban, nem ismered ezt a közösséget és egyedül leszel, mert tuti találsz új barátokat már az első napon! Ha pedig biztosra akarsz menni, hozd néhány barátodat is!

Időpont | 2023. augusztus 8-13. (kedd-vasárnap)

Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)

Téma | Jó együtt lenni! – A családban megélt szeretet

Javasolt hozzájárulás a költségekhez | 12 000 – 20 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetve készpénzben, lehetőségekhez mérten. Az egy főre eső költségek kb. 15 000 Ft-ot tesznek ki, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.

Alsó korhatár: 10 év (ennél fiatalabb résztvevőket nem tudunk fogadni és a programot is ilyen korosztályra szabjuk).

Maximum 80 fő jelentkezését tudjuk fogadni jelentkezési sorrendben (a segítőkkel együtt), tehát előfordulhat, hogy várólistára kerülsz, így minél előbb jelentkezz!

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi sok, de nagyon fontos információt is!

MIT HOZZ MAGADDAL?

  • Alváshoz hálózsákot, polifoamot/felfújható matracot, (kispárnát, plédet, éjszaka nyáron is lehet hideg) sátrat (ha van, ha nincs, akkor keresünk olyan táborozót, aki szívesen befogad a sajátjába).
  • Fürdéshez (strandhoz): törülközőt, tusfürdőt, sampont, papucsot, fürdőruhát.
  • Még néhány hasznos dolog: Szentírás, jegyzetfüzet és toll, kulacs, zseblámpa, szúnyogriasztó, fejfedő
  • Egészségügyi nyilatkozatot (amennyiben kiskorú vagy), amelyben gondviselőd nyilatkozik, hogy nem vagy (és nem is voltál a tábort megelőző 7 napban) beteg. Kérjük töltsd le, nyomtasd ki, a tábor helyszínén, a regisztrációnál kérjük majd tőled kitöltve, aláírva. A nyilatkozat letölthető innen.

PRO TIPPEK:

  • Telefonodra nem igazán lesz szükséged, hiszen itt élőben remek emberek fognak körülvenni. Egyébként sem tudunk lehetőséget biztosítani ennyi telefon töltésére. Ha el is hozod, érdemes kikapcsolni és csak addig bekapcsolni, amíg hazatelefonálsz, hogy élsz még és szuper a tábor.
  • Csomagolj úgy, hogy akár eső is lehet! Hozz tehát esőkabátot, illetve érdemes a ruháidat nejlonszatyrokba is becsomagolni a táskán belül.
  • „Templomkompatibilis” öltözetre is szükséged lesz (biztosan tudjátok, hogy a templomba nem illik olyan ruhában bemenni, ami túl rövid, illetve túlzottan kivágott, spagettipántos, ki van a hátad/vállad, ezért gondolj arra, hogy ezekre a programokra legyen egy kendőd, amit a válladra terítesz, egy könnyed hosszú szoknya, amit csak felkapsz vagy legalább combközépig érő nadrág/szoknya).

 

Jelentkezési határidő: 2023. július 23.

(Kivéve ha hamarabb betelik a 80 fős létszámkorlátunk.)

Fontos, hogy ha valamiért mégsem tudsz jönni, AZONNAL JELEZD felénk a lentebbi elérhetőségek egyikén, hogy a várólistáról értesíthessünk valakit, hogy jöhet helyetted!

Csatlakozz Facebook-eseményünkhöz is.

KÉRDÉSED VAN?

Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a tisza@vifi.mente.hu címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!

Már nagyon várjuk, hogy találkozzunk!

a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség Kisebb Testvérei