Nyitott fül

Tinisztárokból példás családapák

Biztos sokan emlékeztek a Hanson-fivérekre, akik a 90-es évek vége felé robbantak be a popszakmába. Akkoriban MMMBop című számuk hozta meg számukra a világhírnevet, ami ugyan azóta lecsendesült, a zene iránti szeretetük és az erős családi kötelék továbbra is megmaradt. Legújabb albumukat 2013-ban adták ki, ami immáron a 11. a sorban.

A testvérek példamutató nagycsaládos életet élnek, ami ebben a szakmában – valljuk be – szokatlan sajnos. Mindhárom fiú húszas éveik elején házasodott meg és már büszke családapák is, méghozzá Isaacnek kettő, Taylornak öt gyermeke van, a legfiatalabb Hanson-fivérnek pedig 2013-ban született meg harmadik fia. A 28 éves Zac így nyilatkozott erről: „Annyira hálásak vagyunk, hogy még több életet és szeretet adhatunk a családunknak!”

A fiúk nem titkolják a nyilvánosság elől, hogy vallásosak, többször is hangoztatták a család fontosságát, és karitatív tevékenységeket is végeznek, például AIDS elleni kampányban vettek részt Afrikában.

A dal, amit tőlük választottam az „I will come to you”, ami szerintem hűen tükrözi, hogy mi számukra a fontos, az érték, ezt próbálják ebben a dalukban is megosztani velünk:

„…Amikor majd úgy érzed belül haldokolsz
és kell az erő a folytatáshoz,
Feléd nyúlok és megfogom a kezed
Amikor nincs fény, ami vezessen Téged
és senki sem megy az úton Veled
Én odamegyek Hozzád…”

Czikó Márta

(munkatársak: Kis Domonkos, Dudás Bernadett, Kasza Boglárka, Blaschke Sebestyén, Kis Nikolett Noémi)