Nyitott fül

The Thirsting – katolikus punk-rock

Mother Mary Queen of angels 

where you lead me I will follow

I will follow 

Cause Love is blind 

Love is true 

Love is all there is to do.’ 

A jelenleg 3. albumán dolgozó The Thirsting nevű formáció, napjaink egyik legsikeresebb keresztény punk-rock zenét játszó bandája.

A négy főből álló csapat – Daniel Oberreuter vezetésével – bátor határozottsággal hirdeti a katolikus hitet. A gyónás, az Eucharisztia, Szűz Mária és a Szentháromság mellett állást foglalva, hatalmas energiával és érzelmekkel fűtött dalaikkal, könnyedén felveszik a versenyt a világi bandákkal is.

Koncertjeik hatására sokak ébredtek nagyobb bűnbánatra, és mélyebb szeretetre Jézus Krisztus iránt. A The Thirsting fő célja az, hogy zenéjükkel inspirálják az embereket és buzdítsák őket Szűz Mária tiszteletére, és Jézus Krisztus követésére. Koncertjeiket minden alkalommal kirobbanó energiával adják elő, míg a frontemberének, Oberreuter-nek ismertetőjévé vált a Rózsafüzér hirdetése. (az együttes honlapja nyomán)

A mai napra választott dalunk a Love is Blind c. szám középpontjában a szeretet áll, de természetesen ezúttal sem maradhatott ki belőle mennyei Édesanyánk sem. Főleg, mivel egy hét múlva május, Szűz Mária és a litániák hónapja. 🙂

  

„Szűz Mária angyalok királynője

ahová vezetsz, követni-

követni foglak

Mert a szeretet vak

A szeretet igaz

A szeretet mindaz, amit tennünk kell.”

Dudás Bernadett
(munkatársak:Kis Dalma, Kasza Boglárka, Kis Domonkos, Blaschke Sebestyén)