Egyéb

Szent József cikksorozat – 18. rész

A sorozat 17. része ide kattintva elérhető!

Az erős férfi: „Labouré Szent Katalint nem sokkal halála előtt testvérei, gyermekei megkérdezték: „Nénikénk, majd ha haldoklunk, kihez imádkozzunk?” „A gonosz szellemek réméhez.” Hangzott a válasz. „Ha pedig a Sátán tisztátalan gondolatokat sugall nektek, gyűlöletet, irigységet, hazugságot, így imádkozzatok: „Szent József, gonosz szellemek réme, oltalmazz engem!” És ezt mondjátok el egyszer minden ujjatokra.

Szent József el fogja venni a gonosz gondolatokat. Ennyi az egész! Ha visszajönnek, tegyetek ugyanúgy: „Szent József, gonosz szellemek réme, oltalmazz engem!” Addig ismételjétek ezt, amíg minden ujjatokra egyszer el nem mondtátok, és megnyeritek a csatát.

Szent József hasonló az éjjeli szórakozóhelyek ajtajában álló kidobó fiúhoz, aki minden egyes érkezőnek a szemébe néz, és megítéli, kit engedhet be kockázat nélkül. Az Atyaisten alkotta őt ilyennek. Ilyen emberre volt szüksége ahhoz, hogy senki se zavarhassa Fiát, no meg legkedvesebb lányát, titkos fegyverét. (A rejtőzködő Medjugorjei Gyermek, 213. o.) Ő a Megváltó őre és az Egyház oltalmazója.

A sorozat 19. része ide kattintva elérhető!