Szászberek, jövünk!

szászberek plakátMár több, mint 2 hónap eltelt a szelevényi találkozó óta, így azt hiszem, nem véletlenül érezzük úgy, hogy itt az ideje ismét találkozni!

Lassan vége a farsangi időszaknak, véget ér a báli szezon, nincs több mulatozás… legalábbis a hamvazószerdát követő 40 napban! De mi úgy gondoljuk, hogy más módja is van annak, hogy jól érezd magad!

Ha szeretnél lélekben elcsendesedni és Istenhez közelebb kerülni a nagyböjti időben, vagy egyszerűen csak a régi jó ismerősökkel való találkozásra vágysz, vagy új kapcsolatokra akarsz szert tenni, akkor gyere el a következő tiszás találkozóra! Egy egészen új helyszínt vettünk célba, ez pedig a szászbereki katolikus iskola. Gyertek bátran akkor is, ha még sosem voltatok hasonló találkozón, de akkor se maradjatok otthon, ha már többször is voltatok, hiszen ez az alkalom is bizonyára fog valami újat hozni! Mi már nagyon készülünk a veletek való találkozásra!

Mikor? | 2016. február 20-án (regisztráció 9 órától)
Hol? | Szászbereken: az iskolában kezdünk, itt lesz a regisztráció is (Kossuth út 196.), a másik helyszín pedig a templom lesz
Mi a téma? | Mit jelent az Egyház apostolisága? Hiszek az apostoli Anyaszentegyházban

Facebook-eseményért pedig katt ide!