Nyári táborok 2013.

NYÍLT NAP a táborban

Kedves Fiatal!
Elmúltál már 10 éves, de nem vagy még 30? Az egész tábort nem vállaltad be, mert nem tudtad miről is van itt szó? Akkor pont Te vagy, akit keresünk! Szeretettel meghívunk téged a Tisza menti Nagyboldogasszony Közösség nyári táborának nyílt napjára!

Meghívó nyílt napraFantasztikus programokkal várunk Téged! Lesz táncház, íjászkodás, kézműveskedés, ismerkedhetsz nyitott és barátságos fiatalokkal, és meghallgathatsz egy előadást a szeretetről majd kiscsoportokban megoszthatod gondolataidat a többiekkel a témával kapcsolatban. Ha még nem ismered Jézust, nem vagy vallásos az sem gond! Hiszen eddig semmiféle vallásos tartalom nem fog szóba kerülni, kivéve ha te hozod fel a témát. Az előadás után lesz még játék, zenés tanúságtétel, szentmise, és a nap zárásaként egy tábortűzi mulatság Ki mit tud?-dal, karaoke-val, tánccal. Szabadságot kapsz abban, hogy meddig maradsz velünk, azonban arra kérünk, hogy délelőtt 10:00-re érkezz meg a tiszajenői kápolnához!

A cím: 5094 Tiszajenő, Kossuth Lajos u. 44. Tiszajenőt könnyen megközelítheted vonattal Szolnokról és Kecskemétről. Az étkezéshez hozzájárulást szívesen fogadunk!

Gyere el, és hozd magaddal egy barátodat is!