TiszaVezetőképző

Hozzáadjuk a kovászt a Tiszához – JELENTKEZZ TE IS MÉG MA!

Lassan elrajtol a Kovászoló Tiszamenti kiadása. A Kovászolóban nem csak közösségvezetőket, hanem olyan fiatal (13-25 év közötti) önkénteseket is szeretnénk képezni, akik hatékonyan tudják segíteni plébánosuk, hitoktatójuk munkáját és az otthoni egyházközség életét. Az első fontos állomás a felvételi alkalom, melyre május 26-án kerül sor, Szolnokon, a Belvárosi Plébánián (9-től kb. 14 óráig). A jelentkezéshez küldd vissza már ma kitöltve a cikk alján található jelentkezési lapot (wordben is kitöltheted vagy tollal, mad beszkenneled/lefotózod) az ifiiroda@vaciegyhazmegye.hu címre, majd várunk a felvételin!* (Ehhez találsz lentebb egy rövid kérdéssort, amely segítség a felkészüléshez.)

Minden fontos további részletet elolvashatsz az alábbi szórólapon. (A képzés tartalmáról olvashatsz még az erre vonatkozó csatolmányban is.)

Kovászoló_1 old Kovászoló_2.old

 

* Ha valamilyen halaszthatatlan okból nem tudsz részt venni a felvételin május 26-án, jelezd ezt, de jelentkezésedet ekkor is feltétlenül küldd el!

Kérdés esetén írj az ifiiroda@vaciegyhazmegye.hu címre vagy hívd bizalommal Kuti Attilát a +36 30 937 7994 számon, esetleg keresd valamelyik régiófelelősödet (Hajnal Bence +36 30 976 9156, Soós Zoli +36 60 925 1667)!

Letölthető mellékletek:

Jelentkezési lap

Felvételi kérdéssor

A képzés tartalmáról

Milyen legyen az a fiatal, aki a képzésünket befejezte