AjánlóArchívumipolyKedvcsinálóképp...MédiamissziónkMédiásokMenteMédia-MisszióMindenkinekMMMRégióinkUncategorized

Ilyen a mi régiós táborunk – Nyertes videó 1.0 – Zaki

Nyár elején hirdettük meg a mentés fiatalok számára az ,,Ilyen a mi régiós táborunk” médiás pályázatot, amire videós alkotásokat is vártunk a táborokban forgatott anyagaik összerakásából.

Dénes Zakariás, ipolyos fiatal beküldött pályaműve lett a szakmai zsűri által kiválasztott nyertes videók egyike, így egy másik régióhoz tartozó társával (akiről egy hét múlva olvashattok) közösen vitték az első helyért járó díjat.

,,A videó elkészítéséhez a régióm táborát és annak bemutatását tűztem ki célul. Már a tavalyi táborban szerettem volna nevezni, de sajnos nem került rá sor. A videó elkészítésénél törekedtem egyedi ötleteket belevinni, látványosabbá tenni az összképet médiás társammal, Xavérral. A pályázattól nem vártam nagy sikereket, mert tudtam, lesznek sokkal jobbak is, de ahhoz, hogy az ember tapasztalatot szerezzen és fejlődjön, hát beküldtem. Az eredmény igazán meglepett és nagyon boldog voltam, hogy megérte az idei nyári fáradozásom, és az Észak-Duna pályázójával megnyertük az első helyet együtt. A jövőben is szeretnék természetesen pályázni és segíteni a régióm.”


És most nézzük a videót: