PureLife

Nemcsak a fehér lehet jó télen…

Ahogy már korábban olvashattuk, érkeznek a mínuszok, velük együtt pedig eljött a nagykabátok ideje. Bár sokféle anyagú, stílusú és mintájú kabát közül választhatunk, azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a funkciója mellett fontos a kombinálhatósága.

logosLegtöbbünk mindössze egy-két igazi télikabáttal rendelkezik, ha kizárólag az igazán meleg kabátokra gondolunk – most feledkezzünk meg az átmeneti vagy a bőrkabátokról, mert valljuk be, minél alacsonyabban van a hőmérő higanyszála, annál gyorsabban szoktunk a melegebb kabátunk javára dönteni a vékonyabb, bár divatosabbal vagy az aznapi összeállításunkhoz jobban illővel szemben. Éppen ezért fontos, hogy a vásárláskor a kombinálhatóságra, kihasználhatóságra is figyeljünk, hiszen lehet egy szuper-vastag, ám túl avantgard kabátunk, amit pont extremitása miatt nem szívesen hordunk. Így lesznek téli jóbarátaink a fekete, szürke és barna alapszínűek.

De hogy ne burkolózzunk hónapokig sötét színekbe, segítségünkre lesznek a színes kiegészítők.

Idén a legnépszerűbbek a karácsonyi hangulatot ruhatárunkba idéző csillogó, fényes sálak és sapkák, általában világos pasztellszínekben. Míg némelyik flitteres,gyöngyös, van amelyik arany- vagy ezüstszállal díszített.

A bőr vagy hasított-bőr kesztyűk különösen szépek, de ha hajlamos vagy elhagyni őket, jobb, ha inkább kötöttet választasz, azért talán kevésbé fog fájni a szíved. Bármilyen színt választhatsz, a lényeg, hogy neked tetsszen és jól érezd benne magad, de minél vidámabb, annál inkább feldobja a kedved és a kabátodat is.

Pervai Luca