Archívum

Mit is csinálunk?

2013 februárjában útjára indult egy az országban eddig egyedülálló kezdeményezés. A Váci Egyházmegye fiataljai összefogtak, és ifjúsági médiamisszióba kezdtek.

Már több éve működik a Váci Egyházmegye hivatalos ifjúsági oldalaként a mente.hu portál, mely mögé most egy fiatalokból álló önkéntes csapat szerveződött.

mmmA kezdeményezés a Váci Egyházmegyei Ifjúsági Iroda és a TVShoeShine online ifjúsági TV összefogásával indult útjára. Folyamatosan tartanak képzéseket, fejlesztő alkalmakat. Így vannak olyan önkéntesek, akik tapasztalat nélkül, de annál lelkesebben fogtak bele, illetve vannak olyanok is, akik már otthonosan mozognak a média különböző területein.

Egy részlet ars poeticájukból: „A Váci Egyházmegyei Ifjúsági Iroda médiacsapata vagyunk. Igyekszünk minél több értékünket megmutatni; azt, hogy mi, keresztény fiatalok is normálisak, jófejek vagyunk, és ugyanúgy élvezzük az életet, mint bárki más. 🙂 Igyekszünk média apostolok lenni, akik embereket, kultúrákat, elveket, vallásokat kapcsolnak össze; mindezt úgy, hogy közben kiállunk legfőbb értékeink és Jézus mellett.”

Két területen tevékenykednek az önkéntesek: videós sajtó és írott sajtó. A következő feladatokban vállaltak segítséget: újságírás, rovatszerkesztés, lektorálás, videózás, fotózás, vágás, facebook-kommunikáció, képszerkesztés.

Ha te is kipróbálnád magad egy folyamatosan mozgó, fejlődő, élettel teli, ifjúsági médiacsapat tagjaként, keress minket bátran!

A csapat koordinátorai:

Sztankó Szandra
+36309296204
sz.szandi@gmail.com

Cseri Sári
+36304739597
cseri.sara@gmail.com

Verőcei Gábor (Vega)
+36706352860
vegabubus@gmail.com