Misekalauz

Elérhető a Misekalauz című könyv Farkas László tollából a mentemissziós fiatalok illusztrációival és közreműködésével, a Magyar Kurír Új Ember Kiadványok sorozatában. Kézikönyvként végigkalauzol minket, hogy mit miért végzünk a szentmise egyes részeinél. Marton Zsolt váci püspök ajánló szavai szerint: „izgalmas és közérthető olvasmány, amely jól alkalmazható egyéni vagy közösségi elmélkedések vezérfonalául, de sokoldalúan használható a kateketikai és a pasztorális munkában éppúgy, mint a hitünkkel még csak ismerkedők kísérésében.”

A könyv 2490 Ft-ért vásárolható meg.

A VIFI Alapítvány a könyvből származó teljes bevételét az ifjúsági misszióra fordítja.

A könyv megvásárolható a következő helyszíneken:

  1. Az Új Ember Könyvesboltban Budapesten
  2. Dunakeszi Alagi Plébánián (30-6767491 – Kápolna u. 12.)
  3. Vácott a Hétkápolnánál (kulcsar.deak.andrea@vifi.mente.hu – Derecske u. 2.)
  4. Az Örkényi Plébánián
  5. A Balassagyarmat-Szalézi Plébánián
  6. Gödöllőn (agi.monori@gmail.com)

A könyv megvásárolható akár kiszállítással is György Balázsnál: (gyorgy.balazs.ve@gmail.com, 30-8502830 – Nagykökényes, Petőfi út 5.)
Balázs vállalja, hogy 5 db, vagy ennél nagyobb darabszám esetén ki is szállítja a Váci Egyházmegye különböző területeire.

„Megjelent életem első könyve, amelyet szeretettel ajánlok mindazoknak, akik vágynak mélyebben felfedezni hitük központi misztériumát, vagy egyszerűen csak szívesen eligazodnának jobban abban, hogy mit „kell” csinálni, ha az ember betéved egy katolikus templomi szertartásra, legfőképp pedig miért.” (Farkas László)