MentékMindenkinek

Mentés Páros Hétvége

„Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen!” (Jn 10,10)Mente Páros 7vége plakát

Kedves Testvérek!

Páros hétvégét hirdetünk fiatal (max. 5 éve) házas és komolyan együtt járó pároknak 2014.szeptember 5-7. között, Vácon. A hétvége vezetője, Steve Thomashefski amerikai diakónus beszélni fog nekünk a boldog házasság alappilléreiről, a házasság első éveinek nehézségeiről és Isten szeretetének megtapasztalásáról ebben a szent életszövetségben. A hétvége programjai a kapcsolatok építését és az egymásra figyelést szolgálják.

Péntek este 5-től lesz gyülekező. A pontos helyszínről még küldünk a jelentkezőknek információt. A hétvége díja Püspök Atya támogatásának köszönhetően 7000 Ft/fő. A 6-kor kezdődő vacsora keretében elfogyasztjuk az otthonról hozott és a közösbe szánt elemózsiánkat. Vasárnap ebéddel fejeződik be a hétvége, 14 órakor. A hétvégén gyermekvigyázást biztosítunk a helyszínen. 3 év alatti gyerekek részvétele ingyenes, az annál nagyobbaké 3500 Ft/fő.

Hívunk és bátorítunk Benneteket, hogy áldozzatok néhány napot kapcsolatotok elmélyítésére, megerősítésére és megújítására! Életünk még inkább bővelkedjen Isten szeretetének gazdagságában!

Jelentkezés itt: https://docs.google.com/forms/d/16Wbr9_u5HHn94P6WEQVNvRQCamXAF73Aozl7A5ZN7mI/viewform

Jelentkezési határidő: augusztus 29.

Érdeklődni Kuris Tibornál (20/385-21-24) vagy Sztankó Szandinál (30/929-62-04) tudtok.