Mindenkinek

Közösség, buli – Clubnight at Loyola Café Vol 2.

A tavalyi óriási érdeklődés arra ösztönözte a TVShoeShine közösségi stábját, hogy 2014-ben több testvér közösséggel karöltve megrendezze a „Clubnight at Loyola Café” második állomását! Így most örömmel jelentjük be, hogy 2014. június 28-án 20.00 órától ismét egy giga nagy, exkluzív bulira vár benneteket a budapesti Loyola Café és a Párbeszéd Háza party arénája, hogy keresztényként újra igényesen szórakozhassunk együtt!

A shoeshine.hu bemutatja: Clubnight at Loyola Café volume 2! Jelentkezz most, gyere el 2014. június 28-án a Loyola Caféba és tombolj velünk hajnalig! Mindenki tudja már, hogy mit jelent ha a shoeshine.hu bulit rendez. Ha mégsem, nézd meg a partsorozatról készült filmünket, vagy olvasd el korábbi cikkünket.
A rendezvény különlegessége, hogy a szervezés közösen zajlik a mente.hu, a palferi.hu, a mekdsz, az új ifjúság, és a Szalim közreműködésével.


Mint mindig most is hozunk nektek egy fergeteges bulit, pezsgő táncteret, finom italokat, szendvicseket, sok ismerős és új arcot! A csúcshangulatot több kiváló lemezlovász biztosítja nektek. Zenélni fognak a gödöllői klub rezidensei, San, Huszár és Petróczki, de vendégünk lesz Silversound is! Regisztrálj még ma, mert a jegyek gyorsan fogynak!

Amit kérünk:
– Regelj be minél előbb!
– 1000 HUF pszichoszociális támogató hozzájárulás
– Hozz magaddal egy raklapnyi brutális partihangulatot!
– Légy ember közöttünk!

Hogy hová, mikor gyere: 1085 Budapest Horánszky utca 20. Loyola Café, 2014. június 28. (szombat) 20:00 óra!
A belépő előzetes regisztráció esetén 1000 Ft, a helyszínen 1500 Ft. Jelentkezni itt tudsz! (
A jelentkezési határidő 2014. június 26. 23:59. Ne maradj le!)