Mindenkinek

KLUB1026 Party!

A mára már legendás és közösségi partykultúrát teremtő gödöllői ifi klub a nyári csend után ismét megnyitja kapuit! 2013. október 26-án egy vérpezsdítő őszi bulival várunk mindenkit a kultur-szórakoztatás fellegvárában!
A Clubnight at Loyola Café rendezvényünk után szűkebbre vettük a pihenőidőt, hogy október végén egy újabb fantasztikus estével lepjünk meg benneteket a gödöllői klubban! Ha még nem voltál nálunk, vagy lecsúsztál a legutóbbi buliról itt az alkalom, hogy megismerd, hogyan mulatunk mi.

Mi hozunk nektek egy fergeteges bulit, pezsgő táncteret, finom italokat, szendvicseket, sok ismerős és új arcot!
A zenét a klub rezidens lemez-lovászai hozzák: San, Huszár, és Petróczki. Kedvcsináló gyanánt nézd meg a korábbi klub-partykon készült fotókat, videókat! Regelj be még ma!

Megjelenés: hölgyeknek és uraknak egyaránt őszi rettentően csinos kollekciókban!
Ha kedvet kaptál, minél hamarabb jelentkezz!

Hogy hová, mikor gyere? Gödöllői Királyi Kastély melletti ifi-Klub, 2013. október 26-án, (szombat) 20:00 óra!
A belépő előzetes regisztráció esetén 600 Ft, a helyszínen 800 Ft.
Érkezz időben! 21.00 utáni belépést a fenti árakhoz képest +200 forinttal jutalmazzuk.
Fontos: Hozz magaddal egy tálca sütit, vagy apró rágnivalót!

Jelentkezni itt tudsz! A jelentkezési határidő 2013. október 23. 23:59.
A jelentkezéssel nemcsak olcsóbban juthattok belépőjegyeitekhez, de nagyban megkönnyítitek a szervezők munkáját is. Emellett ne feledjétek, hogy a buli időtartama alatt eszméletlen olcsó árakon juthattok hozzá minőségi nedűkhöz. Amennyiben az előzetesen nem regisztrálod magad a rendezvényre, illetve a férőhelyek száma betelt, sajnos a helyszínen már nem lesz lehetőséged jegyet vásárolni a rendezvényre. (A buli korhatáros: 16-35 közöttiek jelentkezését várjuk.)