Nyitott fül

Ki mondja, hogy nem lehetsz szent?

Nos, a The Bosco Boys nevű formációt alkotó két hip-hop és rap rajongó papnövendék biztosan nem. Igen, jól olvastad, ugyanis a pörgős és lendületes hip-hop és rap számokért, ugyanúgy rajonghat az együttest alkotó, Steve DeMaio és Steve Eguino szalézi papnövendék is, mint bármilyen más fiatal, vagy régebb óta fiatal, mint ahogyan szent is lehet bármelyik embertársunkból, legyen az egy iskolába igyekvő kisdiák, vagy egy vacsorát készítő anyuka.

Steve DeMaio és Steve Eguino a Who Says You Can’t Be A Saint c. számukban arra bátorítanak minket, hogy igenis, higgyük el, hogy belőlünk is lehet szent.

Hogy hogyan? Nos a következő módon:

  

Just keep it up! Do your duties well and let Him do the work
You’re a baby, you’re a brother, you’re a teacher, you’re a Mother
Just keep it up! Do your duties well and let Him do the work

Vagyis, csak így tovább! Végezd csak a kötelességeidet és engedd, hogy Isten dolgozzon!

Persze vannak és lesznek is nagyon nehéz időszakok az életedben, de ilyenkor csak kelj fel, és ne foglalkozz azzal, hogy ez mennyire esik most nehezedre! (Meg aztán, tudod: A komfortzóna a legkényelmesebb helyek egyike, de ott még soha semmi nem termett, tehát jobban teszed, ha felállsz, és folytatod a harcot! .)

Yeah times are tough
Gotta get up no matter how rough
Saint ain’t nothing but a sinner who never gave up,
I’m a never give up

I can, you can, we can everybody rise up’

Én soha nem adom fel, képes vagyok rá, te is képes vagy rá, és együtt mindenki mást is fel tudunk emelni, ha Krisztust követjük! Merjük Őt követni, gyermeki bizalommal és merjük elhinni, hogy belőlünk is lehet szent!

Dudás Bernadett
(munkatársak:Kis Dalma, Kasza Boglárka, Kis Nikolett Noémi, Kis Domonkos, Blaschke Sebestyén)