MentePont

KALÁRIS-estek a MentePontban

Szemléletformáló találkozások nőknek, ahol a hagyományos női szerepek világába kalauzoljuk el a résztvevőket. Vigyázat, a tanultak garantáltan hasznosíthatók!

A gyöngyszemek felfűzésére hívunk és várunk Benneteket, sok szeretettel, kedves lányok!

1. Lakberendező vagyok!- Út a tervektől a megvalósulásig: március 7. 18:00; MentePont

Nőnapi előzetesnek arra gondoltam, hogy egy igazán izgalmas témát hozok Nektek!

A lakberendezést…

Én 30 éves voltam, amikor Életem első otthonát megvettük a vőlegényemmel! Másfél évvel a vásárlás, fél évvel az esküvőnk után költöztünk. (Azóta is ez az otthonunk…) Akkor azt gondoltam nem lesz nehéz feladat, egy 1920-as években épült házat felújítani… tévedtem:) Villanyszerelés, fűtésszerelés, bontás, építés, falbontás.

Tervezés, mi hol legyen, hány konnektor? Milyen csempe, kád, mosdó, csaptelep? Milyen falszínek? És a cserépkályha, miért füstöl? Újra kellett rakatni…

Így utólag is azt mondom, semmi pénzért nem adnám azt az időszakot. Sokat tanultam és ma is azt mondom, hiába voltunk nagyon körültekintőek, konnektorból soha nem elég, és mindig van legalább egy, ami rossz helyen van:)

Március 7-én kedden a MentePontban Lipták Ágnes lakberendező lesz a vendégünk 18-20 óráig, aki a lakberendezés csínját-bínját mutatja meg Nekünk. Út a tervektől a megvalósulásig című képes előadását követően egy jó beszélgetésre várunk Mindenkit, sok szeretettel!

2. Hogyan főzzünk okosan?
Egyszerű, de nagyszerű alapreceptek, menüsorok, amiből nem csak a család eszik.
Vendégünk: egy szakácsnő

3. A Nőgyógyász válaszol
Nőgyógyászati szűrővizsgálatok fontossága és a minket érdeklő kérdések és válaszok

Az egyes alkalmakra hétköznap kora esténként kerül majd sor és hogy az előadókat és foglalkozás vezetőket ne hiába hívjuk meg, ezért minden alkalommal (Facebookon és a mente.hu-n keresztül) felmérjük majd az érdeklődők számát. 10 fő alatti létszám esetén a programot elhalasztjuk.