Fontos információk

IVT Krakkó 2016- Még jelentkezhetsz!

Kedves Testvérünk!

francisxMég van lehetőség jelentkezni  a 2016-os krakkói Ifjúsági Világtalálkozóra, a Váci Egyházmegye szervezésében. A részvételi költségek tovább csökkentek, így ennek köszönhetően még alacsonyabb áron vehetsz részt a 2 hetes ifjúsági zarándoklaton (természetesen a korábban jelentkezetteknek is csökken a részvételi díjuk). Abban az esetben, ha ez a csökkentett ár is túl magas az anyagi helyzetedhez képest, akkor van lehetőséged további támogatást igényelni a korábban létrehozott szolidaritási alapból.
A részleteket alább találod.

A jelentkezés feltétele egy papi (lehetőleg plébánosi) ajánlás, amit szkennelve kérünk elküldeni a vacifiiroda@gmail.com-ra. A papi ajánlás egyben biztosítja számodra a püspöki támogatást (35.000 Ft/fő) is. Emellett az is előfordulhat, hogy a plébánosod is tud anyagilag támogatni, erről nála kell érdeklődnöd.

Korhatár: 17 – 35 év között (18 év alatt szülői beleegyező nyilatkozat szükséges)

Indulás és érkezés: Július 18-án este Budapestről, illetve Vácról indulunk, majd július 31-én esti órákban érünk haza, szintén Vácra és Budapestre.

Részvételi költség: max. 56.000 Ft/fő
Részvételi költséged ennél kevesebb lehet, ha igényelsz segítséget a szolidaritási alapból: Farkas László atyával való egyéni telefonos megbeszélés alapján (indokolt esetben akár 20.000 Ft/fő a 2 hetes útért, teljes ellátással). Legkésőbb április 10-ig kell ezt a szándékodat jelezni a 20-823-17-19-en.

További költségcsökkentő tényező lehet, ha a plébánosod is támogat anyagilag is. Tudnod kell azonban, hogy ezt kérned kell tőle, de ez nem jár. Teljesen az Ő megítélésére van bízva.
Az első előtalálkozónkat Vácon tartottuk március 13-án, míg a következő június 25-én lesz Vecsésen, a Váci Egyházmegyei Találkozó (VET) keretében. Az ezen való részvétel a velünk utazók számára kötelező, hiszen itt tudunk majd közösen készülni az útra.

A pár napja megnyílt országos regisztrációról bővebb tájékoztatást azután küldünk, ha már jelezted részvételi szándékod, de az  IVT-kisokosban további egyéb hasznos információkat találhatsz.

 

Ha bármilyen kérdésed van, bátran írj a vacifiiroda@gmail.com-ra.