AjánlóAktuális Lelkigyakorlatok

DIGItali-záljuk az Összrégióst

Itt a lehetőség, hogy MÉGIS velünk tarts egy felejthetetlen összrégiós eseményen!

Kinek? Miért?

Habár az eredeti rendezvény elmaradt, és a nyári táborok megtartása is kétséges, semmiképp nem szeretnénk lemondani közös lelki készületünkről, mely az imádság, a szentmise, az előadások megtekintése, azok kiscsoportos feldolgozása és közös játékok segítségével online is kivitelezhető. Ezzel együtt nem elhanyagolható összetartozásunk erősítése, melyre bizonyos mértékben az internet adta lehetőségek is alkalmasak.

Online rendezvényünkre elsősorban lelkészségi régióink kisebb testvéreit várjuk. Ezenkívül várunk minden olyan Váci Egyházmegyében élő fiatalt, katekétát és papot, akik szívesen vesznek részt egy ilyen rendkívüli programon. Akik a régiókban kisebb testvérként szolgálni szeretnének, azoknak erősen ajánlott a részvétel! Mivel a táborok megtartása is kétséges, ez az egyetlen olyan fórum, ami biztosan lehetőséget teremt arra, hogy az idei témánkkal megismerkedhessünk.

Helyszín:
Otthon, a kanapén, a képernyő előtt

Időpont: 2020. május 16. és 23.
Téma: Eucharisztia
Május 17-én és 24-én élő szentmise közvetítésével egészül ki a program.

Részletesebb információk és jelentkezési űrlap a plakát alatt található!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

A jelentkezést, kérjük, hogy vegyétek komolyan, hiszen ez alapján tudunk számítani rátok, és így tudjuk megszervezni a kiscsoportokat is.
Jelentkezési határidő: május 13. szerda 23:59.

Jelentkezz itt:

Csatlakozz az eseményhez facebookon is!

Vállalt-e a régiód feladatot?
Az online átállásra való tekintettel más jellegű feladatok ellátására lesz szükség. Bővebb információért keresd régiófelelősödet!

Mi a program?
A részletesebb programleírás és a program technikai leírása az alábbi linken található:

Klikk!