EgyébMentékMindenkinekRégiók

HúHa! Mentés CHOICE-napok

A tavalyi HúHa-s (húszas-harmincas) találkozó után idén, 2014-ben több, különböző töltekezési lehetőség is van a húszas-harmincas korosztály számára. A Partfeszt és a páros hétvége után most a CHOICE hétvégék szervezőivel, Mikesy Pongrácékkal karöltve a „Döntés”-napokkal készülünk nektek. Vágj bele bátran ebbe a két napba, garantáltan töltődni fogsz!

images (1)Miről szól majd? – A döntéseidről a múltban, a jelenben és a jövőben. Arról, hogy TE mit szeretnél felnövő fiatalként az életedben.

Mikor lesz? – Érkezés: október 22. 17:00; hazaindulás: okt. 24. 17:00. (Az okt. 23-ai hosszú hétvége első fele, nem munkanapok.)

Hol leszünk? – A napokat Vácon, a Galamb utca 1-ben tartjuk. Szállás ugyanitt, ill. a püspökségen lesz.

Mit kell hozni? – Semmi mást, csak jókedvet, hálózsákot, lepedőt és saját cuccokat.

 

A hétvége támogatott díja: 5 000 Ft
Ha csak a részvételi díj miatt nem tudnál jönni, jelezd, és találunk rá megoldást. Ez semmiképpen ne legyen akadálya részvételednek!

Jelentkezési határidő október 16., csütörtök 23:59.
Jelentkezni itt tudsz.

Érdemes elolvasni a gyakran ismételt kérdéseket. A cikkben leírtak pár ponton felülírják a GYIK-ben olvasható általános válaszokat.
A szervezők kérése a hétvége felépítése és bensőséges légkörének kialakulása miatt, hogy a teljes hétvégén vegyen részt minden jelentkező.

Kérdésekkel fordulj bátran hozzánk:
Tóth Klára(toth.klara.ve@gmail.com; 30/473-95-97) – szállással, helyszínnel, egyébbel kapcsolatosan
Mikesy Pongrác (tiedadontes@gmail.com, 30/431-59-83) – a hétvége menetével, szokásaival kapcsolatosan

Jössz? Tied a döntés! ; )