Nyitott fül

Az én világítótornyom…

Van nekem egy Világítótornyom!  Fényt ad a sötétben, mindig követhetem! Ha kudarc ér, vagy kétségbe esnék is, Ő nekem a béke a háborgó tengeren…

„A Rend Collective egy igazán kreatív csapat Írországból. Napjaink egyik legsikeresebb keresztény zenekara, amely világszerte teltházas koncerteket ad, és a legnagyobb számban kelnek el lemezeik. Egyedi és különleges színpadi megjelenésük és előadásuk magával ragadó és elsöprő erejű. Önmagukat inkább egy családnak vallják, mint együttesnek. Számukra fontosabb a csapaton belüli barátság, mint akármilyen siker vagy hírnév. Saját bevallásuk szerint a Krisztus után vágyódásuk tartja össze a csapatot.” írja az
Ez az a nap! honlapja.

Az együttes tagjainak közös vágya volt Isten akaratának megismerése és beteljesítése, melyből mára egy nemzetközileg ismert zenekar formálódott. Dicsőítésük népzenei elemekkel fűszerezett folk-indie stílusban határozható meg, mely meglepő napjaink zenei kínálatában. A Rend Collective zenéje mégis fülbemászó és minőségi, melynek kiváló példája a címadó dal:

  

…én Világítótornyom, ki fény vagy a sötétben, követni foglak, hiszem, hogy biztonságban elvezetsz a partra. Nem félek attól, mit hoz a holnap. Minden reggel felkelek és éneklek, hisz az én Istenem szeretete átvezet mindenen.

Az együttes egyébként 2015.05.30-án a Budapest Arénába látogat, hogy együtt dicsőítsen a 15 éves jubileumát ünneplő Ez az a nap! rendezvény résztvevőivel. Ha szívesen találkoznál velük, nem érdemes kihagyni a lehetőséget.

Kis Domonkos
(Munkatársak: Kasza Boglárka, Blaschke Sebestyén, Dudás Bernadett, Kis Nikolett Noémi, Czikó Márta)