Jubileumok éveMentékMindenkinek

Zárjuk együtt a Jubileumi évet a PontVeled-en!

Kedves Barátunk!

A jubileumi év zárásaként egy izgalmas programra invitálunk Téged! A név ismerős lehet, hiszen júniusban szerveztük meg a PontNeked ifjúsági napot Monoron. Nem sokan tudják azonban, hogy a rendezvénynek csak a fele valósult meg, a másik felét most tudjuk pótolni, így méltó, hiányérzet nélküli zárást adunk a Jubileumok Évének.

Időpont: 2023. 02. 04. (szombat)

Helyszín: Vác, Madách Imre Művelődési Központ

Mi a PontVeled? Egyrészről egy jótékonysági esemény, melynek szerény jegybevételeit a Váci Egyházmegye ifjúsági közösségeinek építésére, a jótékonysági bálon beérkező adományokat pedig terveink szerint a nagykátai iskolatűz károsultjainak megsegítésére fordítjuk.

Másrészről egy összetett közösségi élmény, ahol garantáltan mindenki megtalálja az őt érdeklő programot, miközben megismerkedhet azokkal, akik hasonló élethelyzetben vannak, mint ő.

Program: Többek között biztosan előadó vendégünk lesz Pál Feri atya, és Süveges Gergő is, imádkozunk a békéért, részünk lehet egy jótékonysági bálban, keresztény könnyűzenei koncertben, éjféltől pedig DJ veszi át a főszerepet. A programoknak csak egy részére is lehet majd jelentkezni.

A program jegy- és regisztrációköteles!

Regisztrációs határidő: január 27.

Az alsó korhatár 16 év, de ha fiatalabb vagy, és mégis velünk tartanál, ezt megteheted, ha szüleidet, vagy legalább egyiküket elhívod a rendezvényre. Erre azért is szükség van, hogy a helyszínen a szüleid hozzájárulásukat adják a programon való részvételedhez, másrészt a várható létszám miatt nem tudunk érted felelősséget vállalni, ha nincs veled felnőtt kísérő.

Fontos: Február 4-én, a PontVeled-en IVT tájékoztatást tartunk 13.00-tól, ahol sok hasznos információval gazdagodhatsz! Ha érdeklődsz a 2023-as lisszaboni IVT-ről, akkor ide kattintva tovább olvashatsz róla.

Ha szeretnél több információt tudni az eseményről, vagy megnéznéd a programokat, akkor kattints ide!

Mi nagyon várunk Titeket, mert pont Veled szeretnénk ünnepélyesen lezárni jubileumi évünket, és ha van hozzá kedved, akkor szívesen építjük pont veled közösen a jövő Egyházát a Váci Egyházmegyében!