MentePont

Van KEDDed beugrani?

Most, hogy elindult a tavaszi félév, a MentePont ismét vár Benneteket minden kedden (programtól függően) 16 és 21 óra között. (Mi is az a MentePont? Katt ide!) A MenteKeddek elsődleges célja, hogy a hétköznapok forgatagában is találkozhassunk váci egyházmegyés fiatalokkal, leginkább kötetlen keretek között. Bár időnként tervezett programmal (pl. ima, társasjáték, főzés stb.) várunk titeket, az esetek többségében ezeken a keddeken egyszerűen csak beülhettek, beszélgethettek, teázhattok és játszhattok (számos társasjáték áll rendelkezésetekre a MentePontban, de ti is hozhattok magatokkal).

Különösen is várjuk a Budapestre kerülő mentés gólyákat! Itt találhattok egy töltekezőhelyet, egy „gólyafészket” a nagyváros forgatagában, ahol találkozhattok más vidékről felkerülő táraitokkal, megvitathatjátok, hol adják a legjobb gyrost, melyik a legjobb kínai étterem, hol van a legolcsóbb háztartási bolt, írószerbolt stb.

A tervezett programokra egyébként javaslatokat is várunk a vacifiiroda@gmail.com címen. A MenteKedden kívül más programok is vannak a MentePontban (pl. a MIKSZ). Az aktuális programokról és az mente.hu MentePont fülén és a mente.hu Facebook-oldalán informálódhattok.

mentepont logo kesz-01

Helyszín | 1085 Budapest, Horánszky u. 20.

Időpont | keddenként