Egyéb

The Sign

Fiatalok, tehetségesek és olyan zenét játszanak, amilyet garantálom, hogy nem hallasz minden nap. Olyan példaképeik vannak, mint a Coldplay, az Imagine Dragons. Többször voltak a Margaret Island előzenekara és nem mellesleg megnyerték a Petőfi Live „Saját zenéd” versenyét! Ők a The Sign!thesign-egyetlen

A zenekarral számos interjú készült már, melyeket láthattok/olvashattok itt, itt és itt is 😉

Az egyik interjúból kiderült, hogy a srácok egy gyülekezetben találkoztak, a találkozásból barátság a barátságból pedig zenekar szövődött. Hallgassátok, meg a Többet mondd itt minden Rólad dalukat is 😉

Az Egyetlen című dalukkal, melyhez már klip is készült lopták be nem csak Miskolc (ahová szorosan kötődnek), de országszerte is az emberek szívébe magukat.

„Ma csak táncolnék Veled újra, mert már nem vagyok a magam rabja

Gyere légy hát te szívemben az Egyetlen!”

https://www.youtube.com/watch?v=SjJ5jF38py8

 

A fülbemászó dallam, az egyedi hangzás, a barátságos, fiatalos, lendületes videoklip elvarázsolt. Ha fáradt vagyok, ha épp semmihez semmi kedvem, ha örülök, ha bánatom van, ha sírok, ha nevetek ez a dal, minden alkalomra jó.

A hosszú busz utak, az andalgások, a szerelem, a szeretet dala ez.

Köszönjük srácok, hogy vagytok, hogy egyedit alkottok, hogy hallhatunk Benneteket!

Isten áldja a csapatot! J

U.i.: Egy dologtól nem félek! Attól, hogy nem hallok többet a csapatról! Lájkolni, követni ér őket 😉

 

Kasza Boglárka

(A Nyitott Fül csapata: Blaskó Rebeka, Blaschke Sebestyén; Blaskó Rebeka; Ponyi Ferenc; Kis Domonkos László; Dudás Bernadett; Kis Dalma)