Ajánló

Te merre MENTE-géltél a nyáron? Jótékonysági pályázat

A VIFI Alapítvány jótékonysági rajzpályázatot hirdet ,,HŰTŐRE VELE!” címmel.

Leírás:
Szeretsz rajzolni? Részt vettél idén valamilyen mentés táborban, vagy emberhalász által szervezett ifjúsági/gyermekprogramon? Szeretnéd, hogy a jövőben minél több és igényesebb hasonló program valósulhasson meg? Akkor ez a lehetőség neked szól! Tégy jót úgy, ahogy tudsz, és segítsd ezzel a VIFI Alapítványt, hogy a jövőben a Váci Egyházmegye minél több fiatalja megtapasztalhassa a közösség igazi örömét!
Hogyan? Készíts egy, vagy akár több rajzot a nyári tábori élményeidről, szkenneld be, vagy küldd el postán (2600 Vác, Derecske u. 2.), és mi a legjobb munkákat hűtőmágnesként készítjük el, melyből természetesen a pályázó is kaphat egy példányt.

Feltételek:
Olyan pályamunkákat várunk, melyek…

– bármilyen színes technikával A4-es lapon készültek,
– és amelyeken nyári programjaink egyikének élménye található.
– Fontos szempont, hogy a képen szerepeljen a közösségi élmény megjelenítése, és/vagy vallásos témájú jelenet.
– A rajzon/festményen, stb. nagy méretben szerepeljen egy szó: ,,Köszönjük!” Hiszen mindenkinek köszönettel tartozunk, aki bármilyen módon támogatja missziónkat.
– Kérjük, bármilyen technikát is használ a rajzoló, ügyeljen arra, hogy alkotása ne legyen túl halvány, vagy vékony, hogy szkennelés után, hűtőmágnes méretre kicsinyítve is élénken látszódjon minden részlet.

Beérkezési határidő: 2020. október 25.

Cél:
A beérkezett alkotások felhasználásával hűtőmágneseket szeretnénk készíteni, melyeket elsősorban adománygyűjtésre használnánk fel. A VIFI Alapítvány célja, melyre mostani adománygyűjtésünk is szól majd, itt olvasható.

Indoklás – Miért gyűjtünk adományt?
Az a tapasztalatunk, hogy stabilitásunk ki van téve a pályázatok viharainak. Ahhoz, hogy megerősödhessen közösségeink gazdasági háttere, elengedhetetlen olyan állandó adományozók felkutatása, akik jó szívvel támogatják közös ügyünket, ezáltal kiszámítható, tervezhető anyagi forrást biztosítanak működésünk kiadásaira. Ennek egyik eszköze a mostani hűtőmágnes-projekt. Természetesen bármilyen mértékű egyszeri, vagy rendszeres adományt köszönettel fogadunk.

Inkább a konkrét adománygyűjtésben segítenél?
Szívesen segítenél felkutatni olyan adományozókat, akik fontosnak tartják, így örömmel támogatják ügyünket? Légy Te a VIFI Alapítvány nagykövete! Írj az ifiiroda@vaciegyhazmegye.hu, vagy a vifi@mente.hu e-mail címre, és megbeszéljük a részleteket.

Adományozni szeretnél?
Ha fontosnak tartod célunkat, de a fentiek helyett inkább egyszerűen adományozni szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint ide klikkelni!

Minden rendszeres és egyszeri adományt hálásan köszönünk!