Ajánló

Szeptemberi programajánló

Attól, hogy véget ért a nyár, a jó lehetőségek a kikapcsolódásra és lelki feltöltődésre még előtted állnak! Íme pár programajánlat szeptemberre:

1. Fiatalok a keresztény Európáért

Hallottatok már egyszerre több száz gitárt?
Játszottatok már több száz fős gitáros zenekarban?
Szerettek közösségben énekelni az Istennek?
Örüljetek és énekeljetek, gitározzatok velünk!
Örüljünk, hogy itt élhetünk, imádkozzunk együtt Európa és az itt élő emberek jövőjéért!

Szeretettel hívunk Titeket is, arra kérve, hogy a közösségi élmény, a jó cél, a figyelemfelhívás és a közös imádság érdekében csatlakozzatok hozzánk szeptember 10-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy nagyszabású gitáros szentmisén, találkozón.

A találkozó programja és Facebook-eseménye itt elérhető
A találkozó szervezésének megkönnyítése és az ebéded biztosítása érdekében, kérünk, regisztrálj az alábbi link segítségével: http://goo.gl/forms/xq3TV0wiuUUdPA9x1
A rendezvény a Krakkói Ifjúsági Világtalálkozó magyarországi utótalálkozója.

2. Veni Sancte

Az egyetemisták és főiskolások ünnepélyes tanévnyitó Veni Sanctéja vasárnap, szept. 11-én lesz, a Magyar Szentek Templomában (19 órakor). Gyertek és hívjátok meg erre tanáraitokat és társaitokat is!

Időpont: 2016. szeptember 11. (vasárnap), 19:00
Helyszín: Magyar Szentek Temploma, 1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 1.

3. Országos egyetemista zarándoklat

Szeptember utolsó hétvégéjén kerül sor az Országos Egyetemista Zarándoklatra, szeptember 24-25-én.Szombaton együtt zarándokolunk gyalogosan Salgótarjánból Szentkútra, ahol szállást és étkezést is biztosítanak.
A vasárnapi 11 órás ünnepi szentmisén veszünk részt. A zarándoklat közös ebéddel ér majd véget. Éld át te is a közös zarándoklat
élményét!

Jelentkezés és további információ: egylelkbp@gmail.com
A részvételi díj: 5000 forint.
Időpont: 2016. szeptember 24-25. (szombat – vasárnap)
Indulási pont: Salgótarján
Érkezési pont: Mátraverebély-Szentkút

4. I am restored by love hétvége

Vége van a nyárnak, a Paradise in the City fesztivál és az IVT véget értek. De Isten irgalma folytatódik a hétköznapjaikban is!
Várunk téged is szeretettel szeptember 24-25-én Péliföldszentkereszten, ahol visszatérünk a Paradise in the city fesztiválra és arra keressük a választ, hogy hogyan találjuk meg Istent a hétköznapjainkban.
Szeptember utolsó hétvégéjén újra élheted találkozásod Isten irgalmával és viszont láthatod a barátaidat, akiket a fesztiválon ismertél meg.

 A programból:dicsőítés, tanúságtételek, előadás, szentségimádás és személyes ima, játékok, tánc…

Ha úgy érzed, hogy a fesztivál számodra is felejthetetlen élmény volt és szeretnéd Isten irgalmát a hétköznapjaidban is megtapasztalni, ne habozz, jelentkezz! 🙂

További információ és link a jelentkezéshez itt elérhető
A hétvége Facebook-eseményét pedig itt találjátok