Mindenkinek

ShoeShine Tune – Légy részese az élménynek!

Közösség, Élmény, Zene. Eme három csodás kulcsfogalom köré formálta a shoeshine.hu legújabb rendezvénysorozatát, mely 2014 januárjától indul útjának élőben, s online egyaránt. A rendezvénysorozat lényege ismét valami olyan, amivel eddig még nem találkozhattál. Házibuli, de mégsem… koncert, de mégsem… spontán találkozás, de mégsem… Egy olyan közösségi eseményt álmodott meg a bakancsos tv közössége, melyben az igényes zene kapja a főszerepet, de emellett a személyes találkozásoknak is helye van. Ez pedig nem más mint a „ShoeShine Tune”.

A ShoeShine Tune rendezvényei két havi rendszerességgel jelentkeznek majd olyan helyszíneken, melyek mindannyiunk szívéhez közel állnak.

De mi lesz ott? A Tune rendezvényei első osztályú underground dj szettekkel, igényes akusztikus koncertekkel, és a kötetlen találkozás lehetőségével várnak majd. Míg a legjobb barátaiddal átdumáljátok az estét, a háttérben a legkülönlegesebb zenéket fogják játszani nektek. S ha a kedved úgy tartja, még táncra is perdülhetsz.

De ne álljunk meg itt! Ugyanis az estékről egy speciális zenei show-műsort készít a ShoeShine stábja, hogy az élmény örök maradjon. A Tune-on ne számíts lerágott, rommá játszott kommersz darabokra és unalmas rádió „slágerekre”. A Tune arról a zenéről fog szólni, amihez te is kellesz, amit be kell fogadnod. Mély, de igényes zenével szeretnénk kedveskedni mindazoknak, akik vágynak egy ilyen zenei és közösségi élményre.

Mint mindig, most is közösségben gondolkozunk, ezért várjuk olyan ifjú dj-k jelentkezését, akik nem „dávid gettára” gerjednek csupán, és szívesen mutatnák meg tehetségüket az underground vonalakon egy-egy adás, illetve rendezvény keretén belül. S persze olyan tehetséges zenészek leveleit is szeretettel várjuk, akik szívesen bemutatják saját szerzeményeiket a nagyközönség előtt. Írj a tune@shoeshine.hu címre, s zenélj nekünk!

Keresd a Tune rendezvényei a neten és a facebookon, a Tune adásait pedig kövesd a shoeshine.hu-n! Találkozzunk!