Jubileumok éveMente MisszióNyári táborok 2022.RégióinkRegionális közösségekZagyva

Zagyvás nyári tábor

Kedves Fiatal Barátunk!

Nagy örömmel és lelkesedéssel hívunk Téged nyári Zagyvamenti táborunkba!

Szeretnél a nyáron kikapcsolódni, testileg és lelkileg is feltöltődni? Szeretnél új emberekkel találkozni, és egy Istenhez vezető közösségnek a tagja lenni? Kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet hétszeres élményben részed?

Ráérsz Július 24 és 30 között? Ha igen a válaszod, akkor várunk Mátraszőlősön!

Fantasztikus programokkal készülünk nektek! Tarts velünk, hogy az előadások mellett tudjunk veled sokat beszélgetni, hiszen kíváncsiak vagyunk rád! A játéktól mozgásba lendülünk, ugyanakkor a Szentlélek is velünk. A napjainkat együtt kezdjük és zárjuk, lelki beszélgetésekért és gyónásért ne félj megkeresni az atyákat.

Ha ministrálsz, vagy olvasol, esetleg zenélsz, akkor a Szentmiséken számítunk rád a szolgálatban! A túracipődet se hagyd otthon, a kiránduláson szükség lesz rá.

Idei témánk: A Szentségek, a tábor mottója: „Szentek legyetek, mert én, az Úr, a ti Istenetek, szent vagyok!” Lev 19,2

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz!

A helyszín pontos címe: 3068 Mátraszőlős, Kossuth tér 13.

Korosztály: 11 éves kortól 30 éves korig

Jelentkezési határidő: Július 14 (szerda éjfél). A tábori hozzájárulás: 12.000 Ft, de adományozási lehetőség 14.000 Ft-ig.

Ha ez a költség problémát jelentene számodra, akkor jelezd felénk és segítünk a támogatásban.

A szállást tekintve a Plébánián korlátozott számban tudunk férőhelyet biztosítani. A táborban sátrazási lehetőség lesz, ha eljössz ennek kalandjait Te is megtapasztalhatod. Ha nincs sátrad, akkor tudunk biztosítani a tábor idejére.

Szívesen segítünk a fuvarozásban, ne okozzon gondot számodra, ha nem tudod hogyan juss el a helyszínre! A jelentkezésnél ezt is jelezheted felénk.

Légy részese ennek a kalandnak!

Várunk Téged,
A Zagyvamenti Nagyboldogasszony Közösség Kisebb testvérei