Ajánló

Zagyvás nyári tábor – elindult a jelentkezés!

Kedves Fiatal Barátunk!

Nagy örömmel és lelkesedéssel hívunk Téged nyári Zagyvamenti táborunkba!

Szeretnél a nyáron kikapcsolódni, testileg és lelkileg is feltöltődni? Szeretnél új emberekkel találkozni, és egy Istenhez vezető közösségnek a tagja lenni? Ráérsz Július 14 és 18 között? Ha igen a válaszod, akkor várunk Mátraszőlősre!

Fantasztikus programokkal készülünk nektek! Tarts velünk, hogy a témázások mellett tudjunk veled sokat beszélgetni, hiszen kíváncsiak vagyunk rád! Megoszthatod nap, mint nap véleményedet, gondolataidat. A játékból sem lesz hiány legyen szó akár társasjátékról, fociról vagy labdajátékokról. A napjainkat együtt kezdjük imádsággal és együtt is zárjuk. Lelki beszélgetésekre, gyónásra is lehetőséget adunk. Ha ministrálsz, vagy olvasol, esetleg zenélsz, akkor a Szentmiséken számítunk rád a szolgálatban! De ha még nem részesültél ilyenben, itt a lehetőség, megtanítjuk és segítünk neked! A helyszín adta lehetőségekhez mérten túrát is tervezünk.

Idei témánk: Szent József nyomában, a tábor mottója: „József erre fölébredt álmából és úgy tett ahogy az Úr angyala parancsolta” Mt 1,24

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz!

A helyszín pontos címe: 3068 Mátraszőlős, Kossuth tér 13.

Korosztály: 5. osztályos kortól 30 éves korig

Jelentkezési határidő: Július 4 (vasárnap éjfél). A tábori hozzájárulás: 11.000 Ft. Ha ez a költség problémát jelentene számodra, akkor jelezd felénk és segítünk a támogatásban.

A szállást tekintve a Plébánián korlátozott számban tudunk férőhelyet biztosítani. Ezen kívül sátrazási lehetőség lesz, melyhez sátrakat is tudunk felajánlani a tábor idejére, melynek kalandjait te is megtapasztalhatod!

Szívesen segítünk a fuvarozásban, ne okozzon gondot számodra, ha nem tudod hogyan juss el a helyszínre! A jelentkezésnél ezt is jelezheted felénk.

Induljunk el együtt Szent József nyomában!

Várunk Téged,

A Zagyvamenti Nagyboldogasszony Közösség Kisebb testvérei