EgyébTalálkozóZagyva

Meghódítottuk Nagybárkányt! – avagy ilyen volt a zagyvás tali

2024. május 4-én, aki jól fülelt, (és épp elég közel mászkált) hallhatta, ahogy a zagyvás népek idei első találkozójukat ülik. A hírek szerint az egész falut betöltötte a gyerekzsivaj, nevetés. A találkán résztvevő fiatalok beszámoltak sok-sok játékról, jó hangulatú beszélgetésekről, repülő labdákról és egy gondolatébresztő előadásról is.

A különféle programok által, a fiatalok közelebb kerülhettek Istenhez, önmagukhoz és egymáshoz is.

A találkozóról gyűjtöttünk szem- és fültanúkat is, vallomásaikat itt olvashatod:

„A találkozó kifejezetten jól sikerült, nagyon jó volt. Az egész találkozó egy lelki feltöltődés volt számomra. Sokat nevettünk, viccelődtünk, elmélkedtünk és együtt imádtuk az Urat. Jó volt egy gyönyörű környezetben együtt lenni, melyet Nagybárkány biztosított nekünk.”

Levi

„Nekem ez volt az első találkozóm és nagyon tetszett. Élveztem a játékokat és tetszik, hogy mindenki ilyen jó fej a társaságban. Örülök a találkozónak, mert általa közelebb kerültem Istenhez.”

Boti

„Én a zagyvát azért szeretem nagyon, mert családias és nagyon befogadó a közösség. Nekem az igehely-háború tetszett a legjobban, mert ott még jobban megnyilvánult az, hogy Isten szeretetében mindig vidámabb és viccesebb minden.”

Janka

 

Mindent összevetve a tavaszi találkozó imádságos, jó hangulatban telt, mindenki számára felejthetetlen élményeket adott. A különféle programoknak hála, mindenki megtalálhatta, hogy milyen módon tud a legkönnyebben és legmélyebben kapcsolódni Istenhez és embertársaihoz.