Tisza

Tiszás tábor 2019

Elgondolkodtál már azon, hgy Te miként is szolgálhatnál a közösségedben, az Egyházban? Erről fogunk együtt gondolkodni az idei táborunkban. Egy igazi, sátorozós nyári táborra hívunk, sok színes programmal, jófej fiatalokkal, a napfényes Tiszaföldvárra!  

Lesz itt minden! Előadások, kiscsoportos beszélgetés, strand, közös ima, tábortűz, színdarabok, szabadidős programok és persze régi és új barátok is!

Időpont | 2019. augusztus 6-11. (kedd-vasárnap)
Helyszín | Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 121. (plébánia)
Téma | Szolgáló fiatalok az Egyházban – Szent Ferenc élete nyomán
Tábor díja | 8 000 – 14 000 Ft közötti összeg, a helyszínen fizetendő készpénzben, lehetőségekhez mérten. Az egy főre eső költségek kb. 11 000 Ft-ot tesznek ki, mely tartalmazza többek között az étkezések árát és a strandbelépőt.

Alsó korhatár: 10 év (hitoktatói ajánlással kivétel tehető)

MIT HOZZ MAGADDAL?
✅ Alváshoz hálózsákot, polifoamot/felfújható matracot, (kispárnát, plédet, éjszaka nyáron is lehet hideg) sátrat (ha van, ha nincs, akkor keresünk olyan táborozót, aki szívesen befogad a sajátjába).
✅ Fürdéshez (strandhoz): törülközőt, tusfürdőt, sampont, papucsot, fürdőruhát.
╋ Még néhány hasznos dolog: Szentírás, jegyzetfüzet és toll, kulacs, zseblámpa, szúnyogriasztó, fejfedő

PRO TIPPEK:
📱Telefonodra nem igazán lesz szükséged, hiszen itt élőben remek emberek fognak körülvenni. Egyébként sem tudunk lehetőséget biztosítani 100 telefon töltésére. Ha el is hozod, érdemes kikapcsolni és csak addig bekapcsolni, amíg hazatelefonálsz, hogy élsz még és szuper a tábor.
💼Csomagolj úgy, hogy akár eső is lehet! Hozz tehát esőkabátot, illetve érdemes a ruháidat nejlonszatyrokba is becsomagolni a táskán belül.
⚠️”Templomkompatibilis” öltözetre is szükséged lesz (biztosan tudjátok, hogy a templomba nem illik olyan ruhában bemenni, amiből ki van a feneked, illetve túlzottan kivágott, spagettipántos, ezért gondolj arra, hogy ezekre a programokra legyen egy kendőd, amit a válladra terítesz, egy könnyed hosszú szoknya, amit csak felkapsz vagy legalább combközépig érő nadrág/szoknya).

Mindenki volt “első táborozó” valamikor, így ne félj attól, ha még sosem voltál ilyen táborban és egyedül leszel, mert biztosan találsz új barátokat már az első napon. Ha pedig biztosra akarsz menni, hozd néhány barátodat is!

A táborra előzetes jelentkezés szükséges, amit az alábbi gombra kattintva tehetsz meg: 

Jelentkezési határidő: 2019. július 20. (MEGHOSSZABBÍTVA JÚLIUS 31-IG!)

Érdemes időben jelentkezni, mert a június 15-éig jelentkezők között Tiszás és mentés ajándékokat sorsolunk ki!

Kérdésed van?

Írj nekünk bátran Facebookon (a Tiszamenti Nagyboldogasszony Közösség nevű oldalnak címezve), vagy e-mailben a sooszoltanferenc@gmail.com címre. Telefonon a 30/925-1667-es számot hívhatod!